Română
Dolar american (USD)
Rezervaţi prin telefon: (800) 745-9784

Hoteluri lângă London Luton (LTN)


Unul dintre cele şase aeroporturi importante care deservesc zona Londrei, Aeroportul Luton Londra (LTN) este un portal internaţional situat în oraşul cu acelaşi nume. Aeroportul situat pe locul al cincilea în clasamentul celor mai aglomerate aeroporturi din Regatul Unit funcţionează drept centru de activitate pentru linii aeriene cum ar fi EasyJet, Monarch şi Ryanair. Începeţi să vă planificaţi vizita la Londra sau în zona Londrei găsind şi făcând rezervări la unul dintre cele mai bune...  Citeşte Mai Mult

Unul dintre cele şase aeroporturi importante care deservesc zona Londrei, Aeroportul Luton Londra (LTN) este un portal internaţional situat în oraşul cu acelaşi nume. Aeroportul situat pe locul al cincilea în clasamentul celor mai aglomerate aeroporturi din Regatul Unit funcţionează drept centru de activitate pentru linii aeriene cum ar fi EasyJet, Monarch şi Ryanair. Începeţi să vă planificaţi vizita la Londra sau în zona Londrei găsind şi făcând rezervări la unul dintre cele mai bune hoteluri din apropierea Aeroportului Luton. Eurobookings.com vă oferă posibilitatea de a găsi cu uşurinţă hoteluri în vecinătatea Aeroportului Luton, la cele mai mici tarife posibile.

Reputaţia din ce în ce mai prestigioasă a Aeroportului Luton poate fi datorată în parte faptului că aeroportul este un centru de activitate al transportatorilor cu costuri reduse; astfel, Luton devine o opţiune deosebită pentru pasagerii cu buget redus. Totuşi, turiştii de toate tipurile vor aprecia cu siguranţă tihna şi confortul oferite de Aeroportul Luton. De la buticuri de modă, magazine de cadouri şi cafenele până la hoteluri deosebite, găsiţi din fiecare lângă Aeroportul Luton.

Când vizitaţi Londra pornind de la hotelul dvs. din apropierea Aeroportului Luton - sau întorcându-vă la aeroport din oraş - va trebui să alegeţi dintre un număr de opţiuni convenabile: autobuze, trenuri şi maşini, toate sunt foarte uşor de găsit. Aeroportul este deservit de gara Aeroportului Luton, cu legături către Londra şi alte destinaţii cheie din Regatul Unit, şi există servicii de transport cu autobuzul la cost redus de la Aeroportul Luton spre centrul Londrei, centrul oraşului Luton şi alte locuri din zonă. Indiferent dacă este vorba despre centrul oraşului sau despre hotelul dvs. de lângă Aeroportul Luton, veţi ajunge cu siguranţă la timp la destinaţie.

 

 Închis


Numele hotelului conţine

 

Hartă - London Luton (LTN)

Arată hartă
Eurobookings.com Beneficii
  • Fără comisioane de rezervare!
  • Recenzii ale clienţilor şi clipuri video
  • Mai multe hoteluri în mai multe destinaţii!
  • Rezervare securizată (tehnologie SSL)
  • Economisiţi Bani!
  • Ghidul oraşului
  • Pay in installments
Aveţi nevoie de ajutor? Serviciul Clienţi

Destinaţie

Data Check-in:

 

Data Check-out:

 
Camere   Adulţi Copii
Cameră 1

Stele

 

Facilităţile hotelului