Резервиране по телефона: (800) 745-9784

Хотели близо до London Luton (LTN)


Летище „Лондон Лутън“ (LTN)  е едно от шестте летища, обслужващи района на Лондон, и един от изходните пунктове за международни дестинации, разположен в едноименния град. То е петото най-натоварено летище в Обединеното кралство и е базово за авиокомпаниите EasyJet, Monarch и Ryanair. Започнете планиране на пътуването си до Лондон, като намерите и направите резервация в един от най-добрите хотели в района на летище „Лутън“ .Тук в Eurobookings ще откриете лесно такива хотели на възможно...  Повече Информация

Летище „Лондон Лутън“ (LTN)  е едно от шестте летища, обслужващи района на Лондон, и един от изходните пунктове за международни дестинации, разположен в едноименния град. То е петото най-натоварено летище в Обединеното кралство и е базово за авиокомпаниите EasyJet, Monarch и Ryanair. Започнете планиране на пътуването си до Лондон, като намерите и направите резервация в един от най-добрите хотели в района на летище „Лутън“ .Тук в Eurobookings ще откриете лесно такива хотели на възможно най-ниски цени.

Нарастващата популярност на летище „Лутън“ се дължи може би отчасти на факта, че то е център на нискотарифни превозвачи, което го прави подходящ вариант за пътници с ограничени средства. Независимо от това всички категории туристи със сигурност ще харесат спокойствието и комфорта, които предлага летище „Лутън“. Тук ще намерите модни бутици, магазини за подаръци, ресторанти и кафенета, както и чудесни хотели в близост до летището.

Имате редица удобни възможности, когато посещавате Лондон от хотела си край летище „Лутън“ или се връщате на летището от града – лесно ще откриете автобуси, влакове и коли. На летището има гара (Luton Airport railway station), която го свързва с Лондон и други главни дестинации в Обединеното кралство, а автобуси предлагат евтин превоз от летище „Лутън“ до центъра на Лондон, центъра на Лутън и други места наоколо. Независимо дали отивате в центъра на града или до един от хотелите в близост до летището, ще стигнете навреме до своята дестинация.

 Затвори


Името на хотела съдържа

 

Карта - London Luton (LTN)

Покажи карта
Eurobookings.com Ползи
  • Без такси за резервация!
  • Рецензии и видеоклипове на гости
  • Още хотели на още повече дестинации!
  • Сигурно резервиране (технология SSL)
  • Спестeте пари!
  • Пътеводител за града
  • Pay in installments
Нуждаете се от помощ? Служба "Клиенти"

Дестинации

Дата на пристигане:

 

Дата на заминаване:

 
Стаи   ВЪЗРАСТНИ Деца
Стая 1

Звезди

 

Удобства в хотела


Препоръчани хотели близо до London Luton

Повече хотели близо до London Luton Летище
Airport Way, Luton, LU2 9LF, GB