Română
Dolar american (USD)
Rezervaţi prin telefon: (800) 745-9784

Hoteluri lângă London Heathrow (LHR)


Aeroportul Londra Heathrow (LHR), denumit adesea pur şi simplu „Heathrow”, este unul dintre cele mai mari şi mai aglomerate aeroporturi din Regatul Unit şi chiar din lume. Indiferent dacă planificaţi să staţi la unul dintre hotelurile din apropierea Aeroportului Heathrow, Londra fiind destinaţia dvs. finală sau doar un punct de legătură către un alt oraş, veţi fi cu siguranţă impresionat de nivelul ridicat al serviciilor şi dotărilor oferite de Heathrow. De asemenea, hotelurile din...  Citeşte Mai Mult

Aeroportul Londra Heathrow (LHR), denumit adesea pur şi simplu „Heathrow”, este unul dintre cele mai mari şi mai aglomerate aeroporturi din Regatul Unit şi chiar din lume. Indiferent dacă planificaţi să staţi la unul dintre hotelurile din apropierea Aeroportului Heathrow, Londra fiind destinaţia dvs. finală sau doar un punct de legătură către un alt oraş, veţi fi cu siguranţă impresionat de nivelul ridicat al serviciilor şi dotărilor oferite de Heathrow.

De asemenea, hotelurile din apropierea Aeroportului Heathrow sunt excelente şi includ de la hoteluri de lux până la opţiuni mai economice. La oricare v-aţi caza, veţi beneficia cu siguranţă de confort. Totuşi, aspectul cel mai important este că fiecare dintre hotelurile disponibile lângă Aeroportul Heathrow vă permite să vă deplasaţi cu uşurinţă la şi de la terminalele aglomerate, restaurantele, buticurile cu cele mai rafinate articole de modă şi alte puncte de reper situate pe aeroport. Găsiţi la Eurobookings.com hotelul potrivit de lângă Aeroportul Heathrow şi permiteţi-ne să vă planificăm următoarea excursie la Londra.

 Închis


Numele hotelului conţine

 
Eurobookings.com Beneficii
  • Fără comisioane de rezervare!
  • Recenzii ale clienţilor şi clipuri video
  • Mai multe hoteluri în mai multe destinaţii!
  • Rezervare securizată (tehnologie SSL)
  • Economisiţi Bani!
  • Ghidul oraşului
  • Păreri exprimate de  
Aveţi nevoie de ajutor? Serviciul Clienţi

Destinaţie

Data Check-in:

 

Data Check-out:

 
Camere   Adulţi Copii
Cameră 1

Stele

 

Facilităţile hotelului


Hoteluri recomandate lângă London Heathrow

Mai multe hoteluri lângă London Heathrow Aeroport
Terminal 5 London Heathrow Airport, West Drayton, TW6 2GD, GB