Rezervaţi prin telefon: (800) 745-9784

Hoteluri lângă London Gatwick (LGW)


Ocupând poziţia a doua în clasamentul celor mai aglomerate aeroporturi, Aeroportul Gatwick Londra (LGW) este o cale importantă de intrare în Regatul Unit. Este uşor să găsiţi şi să faceţi rezervări prin Eurobookings.com la hoteluri din apropierea Aeroportului Gatwick, aşa că daţi-ne voie să vă ajutăm astăzi la planificarea următoarei dvs. excursii. Pe Aeroportul Gatwick sosesc milioane de pasageri internaţionali în fiecare an şi este, de fapt, cel mai aglomerat aeroport internaţional cu o...  Citeşte Mai Mult

Ocupând poziţia a doua în clasamentul celor mai aglomerate aeroporturi, Aeroportul Gatwick Londra (LGW) este o cale importantă de intrare în Regatul Unit. Este uşor să găsiţi şi să faceţi rezervări prin Eurobookings.com la hoteluri din apropierea Aeroportului Gatwick, aşa că daţi-ne voie să vă ajutăm astăzi la planificarea următoarei dvs. excursii. Pe Aeroportul Gatwick sosesc milioane de pasageri internaţionali în fiecare an şi este, de fapt, cel mai aglomerat aeroport internaţional cu o singură pistă din lume. Principalele două linii aeriene deservite de Aeroportul Gatwick sunt British Airways şi easyJet; totuşi, terminalele Aeroportului Gatwick sunt utilizate de numeroase linii aeriene locale şi internaţionale. Indiferent dacă Londra este destinaţia dvs. finală sau doar un punct de legătură către un alt oraş, veţi fi cu siguranţă impresionat de serviciile şi dotările oferite de acest aeroport - şi, bineînţeles, de numeroasele hoteluri situate în apropierea Aeroportului Gatwick.

Majoritatea pasagerilor vizitează Aeroportul Gatwick din motivul următor: pentru a ajunge rapid şi convenabil la destinaţie, indiferent care ar fi aceasta. Gatwick facilitează deplasările oferind acces direct la principalele autostrăzi şi staţii aglomerate de autobuz şi de taxiuri şi la principalele gări. Lângă terminalul sudic veţi găsi Gara Aeroportului Gatwick, iar chiar în faţa aeroportului veţi găsi staţii ale unor numeroase firme de transport cu autobuzul. Această amplasare strategică oferă alternative convenabile celor care au nevoie să se cazeze lângă Aeroportul Gatwick din Londra.

 Închis


Numele hotelului conţine

 

Hoteluri cu serviciu de transfer de la/la aeroport

Hartă - London Gatwick (LGW)

Arată hartă
Eurobookings.com Beneficii
  • Fără comisioane de rezervare!
  • Recenzii ale clienţilor şi clipuri video
  • Mai multe hoteluri în mai multe destinaţii!
  • Rezervare securizată (tehnologie SSL)
  • Economisiţi Bani!
  • Ghidul oraşului
  • Pay in installments
Aveţi nevoie de ajutor? Serviciul Clienţi

Destinaţie

Data Check-in:

 

Data Check-out:

 
Camere   Adulţi Copii
Cameră 1

Stele

 

Facilităţile hotelului


Hoteluri recomandate lângă London Gatwick

Mai multe hoteluri lângă London Gatwick Aeroport
South Terminal Gatwick Airport, Gatwick, RH6 0LL, GB