Rezervaţi prin telefon: (800) 745-9784

London Hoteluri


Londra este cel mai mare oraş din Europa de Vest, iar Eurobookings.com oferă cea mai cuprinzătoare selecţie de hoteluri din Londra. Indiferent dacă sunteţi în căutarea unei rezervări la un modern hotel din Londra situat lângă Aeroportul Heathrow sau la un elegant hotel victorian din Londra de unde să puteţi admira Hyde Park, în oferta Eurobookings.com veţi găsi tot ce vă interesează. În oferta Eurobookings.com veţi găsi hotelul potrivit pentru dvs., de la un cămin ieftin pentru drumeţi,...  Citeşte Mai Mult

Londra este cel mai mare oraş din Europa de Vest, iar Eurobookings.com oferă cea mai cuprinzătoare selecţie de hoteluri din Londra. Indiferent dacă sunteţi în căutarea unei rezervări la un modern hotel din Londra situat lângă Aeroportul Heathrow sau la un elegant hotel victorian din Londra de unde să puteţi admira Hyde Park, în oferta Eurobookings.com veţi găsi tot ce vă interesează.

În oferta Eurobookings.com veţi găsi hotelul potrivit pentru dvs., de la un cămin ieftin pentru drumeţi, situat în eclectica zonă King Cross, la o clasică locuinţă urbană cu demipensiune din Coventry sau la un conac rustic din mediul rural britanic. Londra găzduieşte unele dintre cele mai faimoase locuri şi hoteluri din lume. Puteţi sta la un hotel pe Baker Street, unde se află Muzeul Sherlock Holmes şi Muzeul Madame Tussaud al Figurilor de Ceară. Sau la un hotel din Knightsbridge, unde îşi are sediul marele magazin Harrods.

Unele hoteluri din oferta Eurobookings.com sunt amplasate chiar pe aceeaşi stradă cu Palatul Buckingham, locuinţa Reginei Elisabeta, în timp ce altele oferă o panoramă asupra Westminster Abbey, ultimul loc de odihnă al ascendenţilor acesteia începând cu 1 000 de ani în urmă.

 Închis


Numele hotelului conţine

 

În şi în jurul London

Historic Buildings

Mai mult…

Hartă oraşului London

Arată hartă

Aeroporturi din apropierea oraşului London

London City (LCY) 12.3 km
London Biggin Hill (BQH) 22.6 km
London Heathrow (LHR) 22.7 km
London Gatwick (LGW) 39.2 km
London Luton (LTN) 44.8 km
London Stansted (STN) 50.2 km
Farnborough (FAB) 52.0 km
Southend (SEN) 57.6 km
Shoreham (ESH) 75.7 km
Cambridge (CBG) 80.4 km
Eurobookings.com Beneficii
  • Fără comisioane de rezervare!
  • Recenzii ale clienţilor şi clipuri video
  • Mai multe hoteluri în mai multe destinaţii!
  • Rezervare securizată (tehnologie SSL)
  • Economisiţi Bani!
  • Ghidul oraşului
  • Pay in installments
Aveţi nevoie de ajutor? Serviciul Clienţi

Destinaţie

Data Check-in:

 

Data Check-out:

 
Camere   Adulţi Copii
Cameră 1

Stele

 

Facilităţile hotelului


Hoteluri recomandate în London

Toate cele 2500 hoteluri din London
Great Windmill Street, London, W1D 7DH, GB