Română
Dolar american (USD)
Rezervaţi prin telefon: (800) 745-9784

Hoteluri lângă Barcelona International (BCN)


Fiind principalul aeroport care deserveşte oraşul Barcelona, El Prat (BCN) este întotdeauna un centru de activitate aglomerat. El Prat, cunoscut şi ca Aeroportul Barcelona, şi hotelurile din vecinătatea sa sunt situate în El Prat de Llobregat, lângă centrul oraşului. Este bine pus în legătură cu centrul Barcelonei prin intermediul reţelei de transport public. La aeroport se ajunge cu uşurinţă, în câteva minute. Acest lucru înseamnă că chiar şi turiştii care decid să nu se cazeze la unul...  Citeşte Mai Mult

Fiind principalul aeroport care deserveşte oraşul Barcelona, El Prat (BCN) este întotdeauna un centru de activitate aglomerat. El Prat, cunoscut şi ca Aeroportul Barcelona, şi hotelurile din vecinătatea sa sunt situate în El Prat de Llobregat, lângă centrul oraşului. Este bine pus în legătură cu centrul Barcelonei prin intermediul reţelei de transport public.

La aeroport se ajunge cu uşurinţă, în câteva minute. Acest lucru înseamnă că chiar şi turiştii care decid să nu se cazeze la unul dintre numeroasele hoteluri confortabile de lângă Aeroportul Barcelona se pot bucura, totuşi, de serviciile şi facilităţile oferite de terminale. Totuşi, cei care preferă să stea cât mai aproape de aeroport ar trebui, bineînţeles, să aibă în vedere cazarea la unul dintre hotelurile multifuncţionale de lângă Aeroportul Barcelona. Hotelurile din apropiere de El Prat oferă acces direct la centrul Barcelonei, la periferiile acesteia şi chiar şi la alte centre urbane de pe glob. Faceţi rezervări astăzi prin Eurobookings.com la un hotel din apropierea Aeroportului Barcelona şi pregătiţi-vă să descoperiţi ce are de oferit acest oraş.

 Închis


Numele hotelului conţine

 
Eurobookings.com Beneficii
  • Fără comisioane de rezervare!
  • Recenzii ale clienţilor şi clipuri video
  • Mai multe hoteluri în mai multe destinaţii!
  • Rezervare securizată (tehnologie SSL)
  • Economisiţi Bani!
  • Ghidul oraşului
  • Pay in installments
Aveţi nevoie de ajutor? Serviciul Clienţi

Destinaţie

Data Check-in:

 

Data Check-out:

 
Camere   Adulţi Copii
Cameră 1

Stele

 

Facilităţile hotelului


Hoteluri recomandate lângă Barcelona International

Mai multe hoteluri lângă Barcelona International Aeroport
Plaza de la Volateria, 3 Poligono Mas Blau, El Prat de Llobregat, 08820, ES