Резервиране по телефона: (800) 745-9784

Хотели близо до Barcelona International (BCN)


Като главното летище, обслужващо Барселона, летище „Ел Прат“ (BCN) винаги е оживен център. „Ел Прат“, известно още като летище „Барселона“, и околните хотели са разположени в град Ел Прат де Лобрегат близо до центъра на града. Общественият транспорт осигурява добра връзка на летището с центъра на Барселона и до него се стига лесно само за минути. Това означава, че дори онези туристи, които не са предпочели някой от многобройните хотели в удобна близост до летище „Барселона“, могат да се...  Повече Информация

Като главното летище, обслужващо Барселона, летище „Ел Прат“ (BCN) винаги е оживен център. „Ел Прат“, известно още като летище „Барселона“, и околните хотели са разположени в град Ел Прат де Лобрегат близо до центъра на града. Общественият транспорт осигурява добра връзка на летището с центъра на Барселона и до него се стига лесно само за минути. Това означава, че дори онези туристи, които не са предпочели някой от многобройните хотели в удобна близост до летище „Барселона“, могат да се възползват от услугите и удобствата, предлагани на терминалите.

А тези, които предпочитат да бъдат колкото е възможно по-близо до летището, непременно трябва да обмислят възможността да останат в някой от разнообразните хотели в района на летище „Барселона“. Хотелите край „Ел Прат“ предлагат пряк достъп до центъра на Барселона, покрайнините му и дори до други градове по земното кълбо. Направете резервацията си днес за някой от хотелите край летище „Барселона“ с Еurobookings и се подгответе да видите това, което ще ви предложи Барселона.

 Затвори


Името на хотела съдържа

 
Eurobookings.com Ползи
  • Без такси за резервация!
  • Рецензии и видеоклипове на гости
  • Още хотели на още повече дестинации!
  • Сигурно резервиране (технология SSL)
  • Спестeте пари!
  • Пътеводител за града
  • Pay in installments
Нуждаете се от помощ? Служба "Клиенти"

Дестинации

Дата на пристигане:

 

Дата на заминаване:

 
Стаи   ВЪЗРАСТНИ Деца
Стая 1

Звезди

 

Удобства в хотела


Препоръчани хотели близо до Barcelona International

Повече хотели близо до Barcelona International Летище
Avenida Onze de Setembre, 156, El Prat de Llobregat, 08820, ESПокажи карта