Rezervaţi prin telefon: (800) 745-9784

Hoteluri lângă Rotterdam (RTM)


Dat fiind faptul că oraşele Rotterdam şi Amsterdam sunt situate atât de aproape unul de celălalt, Aeroportul Rotterdam (RTM) este un punct alternativ preferat pentru a intra în Olanda şi a devenit favoritul a numeroase linii aeriene cu costuri reduse. De pe Aeroportul Rotterdam pleacă în fiecare zi curse către Londra, Hamburg şi multe altele, precum şi numeroase curse charter. Dat fiind faptul că aeroportul este situat aproape de oraş, hotelurile din vecinătatea Aeroportului Rotterdam sunt...  Citeşte Mai Mult

Dat fiind faptul că oraşele Rotterdam şi Amsterdam sunt situate atât de aproape unul de celălalt, Aeroportul Rotterdam (RTM) este un punct alternativ preferat pentru a intra în Olanda şi a devenit favoritul a numeroase linii aeriene cu costuri reduse. De pe Aeroportul Rotterdam pleacă în fiecare zi curse către Londra, Hamburg şi multe altele, precum şi numeroase curse charter. Dat fiind faptul că aeroportul este situat aproape de oraş, hotelurile din vecinătatea Aeroportului Rotterdam sunt localizate şi ele lângă Rotterdam, ceea ce facilitează vizitarea acestui port celebru şi a tuturor restaurantelor, magazinelor, cafenelelor şi muzeelor sale. Întrucât aeroportul este situat în partea de nord-vest a oraşului, hotelurile de lângă Aeroportul Rotterdam sunt amplasate, de asemenea, nu departe de Amsterdam, Den Haag (Haga), Delft, Scheveningen şi Leiden.

O caracteristică unică a Aeroportului Internaţional Rotterdam constă în calitatea dotărilor sale pentru şedinţe profesionale. Există săli de conferinţă de numeroase dimensiuni diferite la KLM Jet Center, la hotelul de patru stele Golden Tulip Rotterdam şi chiar şi în terminalul aeroportului, oferindu-vă confort în deplasare. Puteţi alege dintr-o gamă largă de hoteluri situate în apropierea Aeroportului Rotterdam. Acestea oferă diferite facilităţi, inclusiv servicii de transfer, pentru orice tip de vizitatori, în căutare de cazare de lux sau cu costuri reduse. Iar la Eurobookings.com le veţi găsi la cele mai bune tarife posibile.

 Închis


Numele hotelului conţine

 

Hoteluri cu serviciu de transfer de la/la aeroport

Hartă - Rotterdam (RTM)

Arată hartă
Eurobookings.com Beneficii
  • Fără comisioane de rezervare!
  • Recenzii ale clienţilor şi clipuri video
  • Mai multe hoteluri în mai multe destinaţii!
  • Rezervare securizată (tehnologie SSL)
  • Economisiţi Bani!
  • Ghidul oraşului
  • Pay in installments
Aveţi nevoie de ajutor? Serviciul Clienţi

Destinaţie

Data Check-in:

 

Data Check-out:

 
Camere   Adulţi Copii
Cameră 1

Stele

 

Facilităţile hotelului