Rezervaţi prin telefon: (800) 745-9784

Hoteluri lângă Amsterdam Schiphol (AMS)


Aeroportul Schiphol Amsterdam (AMS) ocupă poziţia a cincea în clasamentul celor mai aglomerate aeroporturi din Europa, după Londra, Paris, Frankfurt şi Madrid. Veţi găsi numeroase hoteluri lângă Aeroportul Amsterdam Schiphol, de la confortabile hoteluri de lux până la unităţi de cazare mai economice. Indiferent dacă planificaţi să staţi la unul dintre hotelurile din apropierea Aeroportului Schiphol pentru a vizita Amsterdamul sau pentru o legătură către altă destinaţie, la Eurobookings.com...  Citeşte Mai Mult

Aeroportul Schiphol Amsterdam (AMS) ocupă poziţia a cincea în clasamentul celor mai aglomerate aeroporturi din Europa, după Londra, Paris, Frankfurt şi Madrid. Veţi găsi numeroase hoteluri lângă Aeroportul Amsterdam Schiphol, de la confortabile hoteluri de lux până la unităţi de cazare mai economice. Indiferent dacă planificaţi să staţi la unul dintre hotelurile din apropierea Aeroportului Schiphol pentru a vizita Amsterdamul sau pentru o legătură către altă destinaţie, la Eurobookings.com veţi găsi cu siguranţă hotelul potrivit, la preţul corect.

Aeroportul Schiphol Amsterdam găzduieşte Royal Dutch Airlines (KLM) şi, de asemenea, Martinair şi Transavia.com. Este un centru de activitate pentru Northwest Airlines, iar de aici decolează numeroase curse cu cost redus ale companiei H-Pier, specializată în acest tip de zboruri. Nu este nicio problemă şi aveţi foarte multe de făcut dacă, stând la unul dintre hotelurile din apropierea Aeroportului Schiphol Amsterdam, ajungeţi  mai devreme pentru cursa dvs. Profitaţi de toate oportunităţile de a face cumpărături la Schiphol Plaza. Cei pasionaţi de aviaţie pot urmări, de pe terasele panoramice situate pe acoperiş, decolarea şi aterizarea avioanelor.

Din gara situată chiar pe aeroport puteţi ajunge foarte rapid la Gara Amsterdam Centraal şi, de asemenea, la Leiden, Den Haag şi chiar Rotterdam. De asemene, există şi o legătură feroviară directă către RAI Amsterdam Congrescenter şi către clădirea World Trade Center din apropiere. Angajaţii hotelurilor din apropierea Aeroportului Schiphol vă vor ajuta cu plăcere să stabiliţi detaliile privind transportul, pentru ca vizita dvs. să fie cât mai confortabilă cu putinţă.

 Închis


Numele hotelului conţine

 
Eurobookings.com Beneficii
  • Fără comisioane de rezervare!
  • Recenzii ale clienţilor şi clipuri video
  • Mai multe hoteluri în mai multe destinaţii!
  • Rezervare securizată (tehnologie SSL)
  • Economisiţi Bani!
  • Ghidul oraşului
  • Pay in installments
Aveţi nevoie de ajutor? Serviciul Clienţi

Destinaţie

Data Check-in:

 

Data Check-out:

 
Camere   Adulţi Copii
Cameră 1

Stele

 

Facilităţile hotelului