Резервиране по телефона: (800) 745-9784

Хотели близо до Amsterdam Schiphol (AMS)


Амстердамското летище „Схипхол“ (AMS) е петото по натовареност летище в Европа след Лондон, Париж, Франкфурт и Мадрид. В близост до летището ще намерите различни места за нощувка – от удобни луксозни хотели до по-икономични варианти. Независимо дали планирате да останете в един от хотелите край летище „Схипхол“, за да посетите Амстердам или пък за да продължите пътуването си, можете да бъдете сигурни, че тук Eurobookings ще намерите хотела, който търсите, на подходяща цена. Амстердамското...  Повече Информация

Амстердамското летище „Схипхол“ (AMS) е петото по натовареност летище в Европа след Лондон, Париж, Франкфурт и Мадрид. В близост до летището ще намерите различни места за нощувка – от удобни луксозни хотели до по-икономични варианти. Независимо дали планирате да останете в един от хотелите край летище „Схипхол“, за да посетите Амстердам или пък за да продължите пътуването си, можете да бъдете сигурни, че тук Eurobookings ще намерите хотела, който търсите, на подходяща цена.

Амстердамското летище „Схипхол“ е център на авиокомпаниите Royal Dutch Airlines (KLM), както и на Martinair и Transavia.com. То е разпределително летище за Northwest Airlines, а много нискотарифни авиокомпании използват за полетите си секцията H-Pier. Ако сте отседнали в един от хотелите край летището и стигнете рано за полета си, това не е проблем, защото там има с какво да запълните времето си. Възползвайте се от многобройните възможности за пазаруване в шопинг центъра Schiphol Plaza. Запалените по авиация пътници могат да гледат излитането и кацането на самолетите от специалната площадка Panoramaterras.

От гарата, разположена на летището, можете да стигнете много бързо до централната амстердамска гара Amsterdam Centraal, както и до Лайден, Хага и дори Ротердам. От летището има пряка връзка и с Амстердамския конгресен център RAI, както и с близкия Световен търговски център. Служителите в хотелите край летище „Схипхол“ с удоволствие ще ви помогнат при организиране на пътуването и така ще направят престоя ви възможно най-приятен.

 Затвори


Името на хотела съдържа

 
Eurobookings.com Ползи
  • Без такси за резервация!
  • Рецензии и видеоклипове на гости
  • Още хотели на още повече дестинации!
  • Сигурно резервиране (технология SSL)
  • Спестeте пари!
  • Пътеводител за града
  • Pay in installments
Нуждаете се от помощ? Служба "Клиенти"

Дестинации

Дата на пристигане:

 

Дата на заминаване:

 
Стаи   ВЪЗРАСТНИ Деца
Стая 1

Звезди

 

Удобства в хотела