Română
Dolar american (USD)
Rezervaţi prin telefon: (800) 745-9784

Hoteluri lângă Frankfurt am Main International (FRA)


Dacă sunteţi în căutarea celui mai potrivit hotel situat lângă Aeroportul Internaţional Frankfurt am Main (FRA), Eurobookings.com este în măsură să vă ajute. Situat la doar treisprezece kilometri de centrul oraşului Frankfurt am Main, Aeroportul Frankfurt ocupă poziţia a treia în clasamentul celor mai aglomerate aeroporturi din Europa, deservind în fiecare an milioane de pasageri. Aeroportul Frankfurt este un centru important de activitate pentru Lufthansa, linia aeriană naţională germană....  Citeşte Mai Mult

Dacă sunteţi în căutarea celui mai potrivit hotel situat lângă Aeroportul Internaţional Frankfurt am Main (FRA), Eurobookings.com este în măsură să vă ajute. Situat la doar treisprezece kilometri de centrul oraşului Frankfurt am Main, Aeroportul Frankfurt ocupă poziţia a treia în clasamentul celor mai aglomerate aeroporturi din Europa, deservind în fiecare an milioane de pasageri. Aeroportul Frankfurt este un centru important de activitate pentru Lufthansa, linia aeriană naţională germană. Aproape toate liniile aeriene care traversează Europa au un punct de oprire pe acest aeroport şi de aici puteţi ajunge la aproape orice oraş care vă trece prin minte.

Există două gări situate în apropierea hotelurilor de lângă Aeroportul Frankfurt. Prima este dedicată liniilor feroviare regionale, astfel încât să puteţi ajunge rapid şi uşor în oraşul Frankfurt am Main. Gara Centrală Frankfurt este la doar 11 minute, ceea ce vă permite să exploraţi oraşul de la hotelul dvs. de lângă Aeroportul Frankfurt în cursul popasului dvs. Pentru cei ce apreciază confortul, oferta noastră include numeroase hoteluri de lângă Aeroportul Frankfurt, de multe dimensiuni şi la multe preţuri, de la hoteluri de lux de afaceri până la locuri de cazare ieftine. Răsfoiţi oferta cuprinzătoare cu hoteluri din apropierea Aeroportului Frankfurt pentru a găsi rapid hotelurile care corespund nevoilor dvs. şi faceţi rezervările astăzi prin Eurobookings.com, la cele mai bune tarife posibile.

 Închis


Numele hotelului conţine

 

Hoteluri cu serviciu de transfer de la/la aeroport

Hartă - Frankfurt am Main International (FRA)

Arată hartă
Eurobookings.com Beneficii
  • Fără comisioane de rezervare!
  • Recenzii ale clienţilor şi clipuri video
  • Mai multe hoteluri în mai multe destinaţii!
  • Rezervare securizată (tehnologie SSL)
  • Economisiţi Bani!
  • Ghidul oraşului
  • Pay in installments
Aveţi nevoie de ajutor? Serviciul Clienţi

Destinaţie

Data Check-in:

 

Data Check-out:

 
Camere   Adulţi Copii
Cameră 1

Stele

 

Facilităţile hotelului


Hoteluri recomandate lângă Frankfurt am Main International

Mai multe hoteluri lângă Frankfurt am Main International Aeroport
Terminal 1 / Gate z 25 frankfurt am Main/Airport, Frankfurt, 60549, DE