Резервиране по телефона: (800) 745-9784

Хотели близо до Frankfurt am Main International (FRA)


Ако търсите най-добрите цени на хотели в района на международното летище „Франкфурт на Майн“ (FRA), сте дошли на правилното място тук в Eurobookings. Разположено само на около 13 км (8 мили) от центъра на Франкфурт на Майн, летище „Франкфурт“ е третото най-натоварено летище в Европа и обслужва милиони пътници годишно. Летище „Франкфурт“ е център на германската национална авиокомпания Lufthansa. Самолетите на почти всяка авиокомпания, която лети до Европа, спират на това летище, и от него...  Повече Информация

Ако търсите най-добрите цени на хотели в района на международното летище „Франкфурт на Майн“ (FRA), сте дошли на правилното място тук в Eurobookings. Разположено само на около 13 км (8 мили) от центъра на Франкфурт на Майн, летище „Франкфурт“ е третото най-натоварено летище в Европа и обслужва милиони пътници годишно. Летище „Франкфурт“ е център на германската национална авиокомпания Lufthansa. Самолетите на почти всяка авиокомпания, която лети до Европа, спират на това летище, и от него може да стигнете до почти всеки град на света.

В района на хотелите край летище „Франкфурт“ има две гари. Едната е за местни влакове, с които бързо може да стигнете до Франкфурт на Майн. До другата, Frankfurt Central Station, може да стигнете само за 11 минути, което ще ви позволи по време на престоя си да стигнете лесно до града от своя хотел в района на летище „Франкфурт“. За тези, които обичат удобството, предлагаме редица хотели край летище „Франкфурт“ с различна големина и цени – от луксозни бизнес хотели до евтини места за спане. Прегледайте многобройните хотели в близост до летище „Франкфурт“, за да намерите бързо хотели, които отговарят на изискванията ви, и направете резервация днес на най-добрата възможна цена тук в Еurobookings.

 Затвори


Името на хотела съдържа

 

Хотели с транспорт от/до летището

Карта - Frankfurt am Main International (FRA)

Покажи карта
Eurobookings.com Ползи
  • Без такси за резервация!
  • Рецензии и видеоклипове на гости
  • Още хотели на още повече дестинации!
  • Сигурно резервиране (технология SSL)
  • Спестeте пари!
  • Пътеводител за града
  • Pay in installments
Нуждаете се от помощ? Служба "Клиенти"

Дестинации

Дата на пристигане:

 

Дата на заминаване:

 
Стаи   ВЪЗРАСТНИ Деца
Стая 1

Звезди

 

Удобства в хотела


Препоръчани хотели близо до Frankfurt am Main International

Повече хотели близо до Frankfurt am Main International Летище
Flughafen Terminal 1 Hugo-Eckener-Ring 15, Frankfurt, 60549, DEПокажи карта