Резервиране по телефона: (800) 745-9784

Хотели близо до Berlin-Tegel International (TXL)


За тези, които планират да изберат хотел край летище „Берлин Тегел“ на възможно най-добра цена, Eurobookings е подходящото място да направите резервация. Предстоящото закриване на летище „Берлин Тегел“ (TXL) в Германия не се отразява на дейността му. Само провъзгласило себе си за „бизнес летище“ „Тегел“ се развива по-добре от всякога. Международните му терминали посрещат пътници от целия свят, а предлаганите удобства, включително многобройните хотели в близост до летище „Берлин Тегел“, го...  Повече Информация

За тези, които планират да изберат хотел край летище „Берлин Тегел“ на възможно най-добра цена, Eurobookings е подходящото място да направите резервация. Предстоящото закриване на летище „Берлин Тегел“ (TXL) в Германия не се отразява на дейността му. Само провъзгласило себе си за „бизнес летище“ „Тегел“ се развива по-добре от всякога. Международните му терминали посрещат пътници от целия свят, а предлаганите удобства, включително многобройните хотели в близост до летище „Берлин Тегел“, го правят едно от най-добрите в Европа. Предвижда се „Тегел“ да бъде затворено, когато се открие новото международно летище „Берлин Бранденбург“. Но докато дойде този ден, „Тегел“ ще направи всичко възможно за най-ефективното обслужване на пътниците.

Насладете се на удобствата и обслужването, които предлага летище „Тегел“, като отседнете в един от многобройните хотели, разположени наблизо. Пътуващите по работа и на почивка могат да се възползват от централното разположение на хотелите край летище „Тегел“, което дава възможност на гостите да се насладят на всичко, предлагано от Берлин. Каквито и да са причините ви да посетите Берлин, със сигурност ще бъдете доволни от удобната близост на хотелите край летище „Тегел“. Изберете между най-добрите хотели в близост до летище „Тегел“ тук в Eurobookings и се подгответе да се насладите на едно от най-привлекателните места в града.

 Затвори


Името на хотела съдържа

 

Хотели с транспорт от/до летището

Карта - Berlin-Tegel International (TXL)

Покажи карта
Eurobookings.com Ползи
  • Без такси за резервация!
  • Рецензии и видеоклипове на гости
  • Още хотели на още повече дестинации!
  • Сигурно резервиране (технология SSL)
  • Спестeте пари!
  • Пътеводител за града
  • Pay in installments
Нуждаете се от помощ? Служба "Клиенти"

Дестинации

Дата на пристигане:

 

Дата на заминаване:

 
Стаи   ВЪЗРАСТНИ Деца
Стая 1

Звезди

 

Удобства в хотела