Română
Dolar american (USD)
Rezervaţi prin telefon: (800) 745-9784

Hoteluri lângă Paris-Orly (ORY)


Orly (ORY), aeroportul care ocupă poziţia a doua în clasamentul celor mai mari aeroporturi din Paris, este un centru de transport prosper şi aglomerat. Aeroportul este situat la aproximativ şaisprezece kilometri de hotarele oraşului. La aeroport se poate ajunge uşor cu maşina sau cu trenul. Indiferent dacă staţi doar o noapte sau mai mult, pare logic să vă cazaţi la unul dintre numeroasele hoteluri din apropierea Aeroportului Orly. Imediat ce ajungeţi pe Aeroportul Orly, veţi fi uimit de...  Citeşte Mai Mult

Orly (ORY), aeroportul care ocupă poziţia a doua în clasamentul celor mai mari aeroporturi din Paris, este un centru de transport prosper şi aglomerat. Aeroportul este situat la aproximativ şaisprezece kilometri de hotarele oraşului. La aeroport se poate ajunge uşor cu maşina sau cu trenul. Indiferent dacă staţi doar o noapte sau mai mult, pare logic să vă cazaţi la unul dintre numeroasele hoteluri din apropierea Aeroportului Orly.

Imediat ce ajungeţi pe Aeroportul Orly, veţi fi uimit de dimensiunea şi de gama de atracţii ale aeroportului. Există două terminale: terminalul de vest este cel mai nou şi mai mic dintre cele două, în timp ce terminalul de sud gestionează majoritatea curselor mai lungi ale aeroportului. Pe lângă caracteristicile fizice prezentate de terminale, Aeroportul Orly le oferă numeroase dotări vizitatorilor. Printre acestea se numără opţiuni de servire a mesei în incinta aeroportului, magazine de cadouri şi birouri de închiriere de maşini. Hotelurile situate în apropierea Aeroportului Orly vă oferă orice altceva aveţi nevoie pentru vizita dvs.: dotări de lux, servicii excelente, servicii de transfer şi acces direct la şi de la centrul Parisului şi alte oraşe importante. Eurobookings.com vă prezintă o colecţie diversificată de astfel de hoteluri convenabile situate lângă Aeroportul Orly.

 Închis


Numele hotelului conţine

 
Eurobookings.com Beneficii
  • Fără comisioane de rezervare!
  • Recenzii ale clienţilor şi clipuri video
  • Mai multe hoteluri în mai multe destinaţii!
  • Rezervare securizată (tehnologie SSL)
  • Economisiţi Bani!
  • Ghidul oraşului
  • Păreri exprimate de  
Aveţi nevoie de ajutor? Serviciul Clienţi

Destinaţie

Data Check-in:

 

Data Check-out:

 
Camere   Adulţi Copii
Cameră 1

Stele

 

Facilităţile hotelului


Hoteluri recomandate lângă Paris-Orly

Mai multe hoteluri lângă Paris-Orly Aeroport
19 promenade d'Orly Orly Aerogare Cedex, Orly, 91550, FR