Български
Американски долар (USD)
Резервиране по телефона: (800) 745-9784

Хотели близо до Paris-Orly (ORY)


Второто по големина летище на Париж „Орли“ (ORY) е процъфтяващ и оживен транспортен център. Разположено е на около 16 км (10 мили) от чертите на града и до него се стига лесно с кола или влак. Независимо дали имате престой само една нощ или повече, е удобно да останете в един от множеството хотели край летище „Орли“. Още с пристигането си на „Орли“ ще бъдете поразени от размера на летището и диапазона от предлаганите удобства. Летището има два терминала: Източен терминал, който е по-новият и...  Повече Информация

Второто по големина летище на Париж „Орли“ (ORY) е процъфтяващ и оживен транспортен център. Разположено е на около 16 км (10 мили) от чертите на града и до него се стига лесно с кола или влак. Независимо дали имате престой само една нощ или повече, е удобно да останете в един от множеството хотели край летище „Орли“. Още с пристигането си на „Орли“ ще бъдете поразени от размера на летището и диапазона от предлаганите удобства. Летището има два терминала: Източен терминал, който е по-новият и по-малкият от двата, и Южен терминал, който обслужва повечето от полетите на дълги разстояния. Освен обслужването на полетите летище „Орли“ предлага на посетителите си многобройни удобства, които включват богат избор на заведения за хранене, магазини за сувенири и гишета за наемане на коли.

Хотелите в близост до летището предлагат всичко друго, необходимо за вашия престой – елегантност, отлично обслужване, маршрутни автобуси до и от летището, както и лесен достъп до и от центъра на Париж и други главни градове. В Еurobookings ние ви предлагаме богата гама от удобни хотели в близост до летище „Орли“.

 Затвори


Името на хотела съдържа

 
Eurobookings.com Ползи
  • Без такси за резервация!
  • Рецензии и видеоклипове на гости
  • Още хотели на още повече дестинации!
  • Сигурно резервиране (технология SSL)
  • Спестeте пари!
  • Пътеводител за града
  • Рецензии от  
Нуждаете се от помощ? Служба "Клиенти"

Дестинации

Дата на пристигане:

 

Дата на заминаване:

 
Стаи   ВЪЗРАСТНИ Деца
Стая 1

Звезди

 

Удобства в хотела


Препоръчани хотели близо до Paris-Orly

Повече хотели близо до Paris-Orly Летище
19 promenade d'Orly Orly Aerogare Cedex, Orly, 91550, FR