Български
Американски долар (USD)
Резервиране по телефона: (800) 745-9784

Хотели близо до Charles de Gaulle International (CDG)


Парижкото летище „Шарл дьо Гол“ (CDG), също известно като летище „Роаси“, е най-голямото летище на Париж и едно от най-важните и оживени летища в целия свят. Понастоящем летище „Шарл дьо Гол“ посреща годишно стотици хиляди посетители на Париж. С репутацията на удобно и добре организирано летище „Шарл дьо Гол“ предлага редица близки хотели. Недалеч от летището могат лесно да се намерят разнообразни по тип и големина хотели, особено когато направите резервацията си тук в eurobookings....  Повече Информация

Парижкото летище „Шарл дьо Гол“ (CDG), също известно като летище „Роаси“, е най-голямото летище на Париж и едно от най-важните и оживени летища в целия свят. Понастоящем летище „Шарл дьо Гол“ посреща годишно стотици хиляди посетители на Париж. С репутацията на удобно и добре организирано летище „Шарл дьо Гол“ предлага редица близки хотели.

Недалеч от летището могат лесно да се намерят разнообразни по тип и големина хотели, особено когато направите резервацията си тук в eurobookings. Акцентът, който летището поставя върху гостоприемството, е очевиден и в многобройните хотели наоколо. Те предлагат всички услуги и стилистични акценти, които сме свикнали да очакваме от съвременните парижки хотели, съчетани с удобството, което само хотелите край „Шарл дьо Гол“ могат да предложат. Тук можете да намерите пълна информация за всеки хотел, необходима, за да направите осведомен избор.

 Затвори


Името на хотела съдържа

 

Хотели с транспорт от/до летището

Карта - Charles de Gaulle International (CDG)

Покажи карта
Eurobookings.com Ползи
  • Без такси за резервация!
  • Рецензии и видеоклипове на гости
  • Още хотели на още повече дестинации!
  • Сигурно резервиране (технология SSL)
  • Спестeте пари!
  • Пътеводител за града
  • Рецензии от  
Нуждаете се от помощ? Служба "Клиенти"

Дестинации

Дата на пристигане:

 

Дата на заминаване:

 
Стаи   ВЪЗРАСТНИ Деца
Стая 1

Звезди

 

Удобства в хотела


Препоръчани хотели близо до Charles de Gaulle International

Повече хотели близо до Charles de Gaulle International Летище
7 Rue de Rome Roissypole, Terminal 3, Tremblay-en-France, 93290, FR