Rezervaţi prin telefon: (800) 745-9784

Întrebări frecvente

Pentru a ajunge mai repede la subiectul de interes, selectaţi una din următoarele categorii.

Categorie

Procesul de rezervare

Cum pot rezerva o cameră?

Cum pot rezerva o cameră?

"Procesul de rezervare este foarte simplu. Selectaţi sau introduceţi oraşul dorit, data sosirii şi plecării şi numărul de oaspeţi. Daţi clic pe unul din butoanele Caută hoteluri disponibile (numai pentru hoteluri care au camere libere), Căutare închiriere casă de vacanţă sau Căutare toate hotelurile (toate hotelurile, indiferent dacă există sau nu camere disponibile). Puteţi efectua căutarea şi după numele hotelului în cadrul unui oraş. Va apărea o listă cu hotelurile vacante şi case de vacanţă. Pentru mai multe informaţii daţi clic pe numele proprietăţii sau pe link-ul Info.

 • După ce apare din nou fereastra cu tipul de camere şi tarife veţi putea alege tariful dorit pe baza informaţiilor privind camerele aflate în centrul ecranului, apoi veţi da clic pe butonul Rezervare aflat în partea dreaptă.
 • După ce aţi selectat tipul de cameră dorit veţi ajunge la formularul ""Cerere securizată de rezervare"". Va trebui să revedeţi partea ""Informaţii privind rezervarea"" şi să completaţi câmpurile din secţiunea ""Informaţii privind oaspeţii"". Asiguraţi-vă că numele dvs. şi adresa de e-mail sunt scrise corect.
 • După ce introduceţi informaţiile solicitate, apăsaţi butonul ""Rezervare acum"".
 • Dacă este nevoie de corespondenţă în plus înainte de rezervare, în decurs de 24 de ore veţi primi un e-mail din partea unui agent de la serviciul clienţi.
"

Pot specifica unde doresc să fie localizată camera (etajul preferat, în apropierea piscinei, etc.)?

Pot specifica unde doresc să fie localizată camera (etajul preferat, în apropierea piscinei, etc.)?

Dacă sunt acceptate anumite solicitări speciale, pe Formularul de rezervare va apărea o secţiune unde pot fi introduse aceste solicitări pentru a fi trimise la hotel. Personalul hotelului va face tot ce îi stă în putinţă pentru a îndeplini cererea. Nu putem garanta îndeplinirea acestor solicitări pentru că ele depind de disponibilitate.

Tariful este stabilit pe persoană sau pe noapte?

Tariful este stabilit pe persoană sau pe noapte?

Toate tarifele afişate sunt pe noapte şi se referă la două persoane pe cameră dacă nu se specifică altfel. Revedeţi cu grijă descrierea camerei şi regulile de tarifare pentru a vă asigura că selecţia cuprinde întreagul dvs. grup. Orice adult sau copil în plus faţă de numărul de locuri în cameră face subiectul unei suprataxe la discreţia facilităţii de cazare. Unele tarife sunt condiţionate de existenţa unor documente doveditoare. Taxa noastră de rezervare, impozitul şi alte cheltuieli adiţionale impuse de hotel nu sunt incluse.

Şi în legătură cu reducerile speciale?

Şi în legătură cu reducerile speciale?

Multe dintre hotelurile participante oferă "tarife speciale pentru internet" utilizatorilor noştri. Aceste tarife oferă economii substanţiale. Vedeţi secţiunea "Ce este tariful special pentru internet? "

Ar trebui să primesc o reducere. Cum o obţin?

Ar trebui să primesc o reducere. Cum o obţin?

Tarifele afişate sunt singurele disponibile pentru a efectua rezervări pe acest site. Aceste tarife pot conţine reduceri pentru persoanele din guvern, clienţii corporatişti sau persoanele în vârstă. Vi se vor cere documente doveditoare la sosire pentru a putea beneficia de aceste tarife. Vă rugăm să nu vă aşteptaţi la asemenea tarife la sosire fără o verificare adecvată, chiar dacă aţi ales o astfel de opţiune la rezervarea online.

Există o listă de aşteptare în cazul hotelurilor care nu mai au camere disponibile?

Există o listă de aşteptare în cazul hotelurilor care nu mai au camere disponibile?

În anumite circumstanţe, Eurobookings.com poate face rezervări la facilităţile care nu mai au camere disponibile. Deseori facilităţile de cazare marcate cu "tarif special pentru internet" oferă disponibilităţi în cazurile de lipsă de camere disponibile. Dacă doriţi să vă înscrieţi pe o listă de aşteptare trebuie să luaţi legătura direct cu facilitatea de cazare.

Carduri de credit şi plăţi

Pot să-mi folosesc cardul de credit în siguranţă?

Pot să-mi folosesc cardul de credit în siguranţă?

Da. Tratăm acest subiect la modul cel mai serios. Pentru siguranţa dvs. Eurobookings.com utilizează un server comercial securizat care codifică numărul cardului de credit într-o formă neutilizabilă.

%0% (%1%)

Ce tipuri de card de credit sunt acceptate pentru garanţie/avans?

Ce tipuri de card de credit sunt acceptate pentru garanţie/avans?

Tipurile de card acceptate pentru garanţie/avans sunt listate în secţiunea informaţii aflat la descrierea hotelului.

Numărul cardului meu de credit este corect, dar hotelul nu îl acceptă. De ce?

Numărul cardului meu de credit este corect, dar hotelul nu îl acceptă. De ce?

Există câteva posibilităţi:

 • tipul de card de care dispuneţi nu este acceptat de către hotel.
 • Data expirării cardului este anterioară datei rezervării.
 • Aţi atins limita de credit.
 • Eroare de calculator.3%

Fly Now Pay Later installments

Fly Now Pay Later installments

Spread the cost of your booking over a flexible duration.

Are you eligible for the service?

 • You must be 18+
 • You must be a resident of the US to apply
 • You must have a US mobile phone to apply
 • You must have a US debit card to apply
You have a simple, short procedure to follow.
 • Find your best-suited Hotel on our suite.
 • Opt for the 'Fly Now Pay Later' option at the checkout page.
 • Create an account by filling a short form with some basic info.
 • Spread your booking amount in easy installments, as per your income and budget.

Confirmarea rezervării

Ce se întâmplă atunci când efectuez o rezervare?

Ce se întâmplă atunci când efectuez o rezervare?

Unei cereri de rezervare îi urmează un ecran care arată un Număr de itinerar; acesta trebuie păstrat şi utilizat pentru corespondenţa ulterioară cu Eurobookings.com. De asemenea puteţi primi un Număr de confirmare. În plus, toate rezervările vor fi urmate în decurs de 2-4 ore de un e-mail care va conţine acelaşi Număr de itinerar şi dacă există, Numărul de confirmare.

Cât timp are nevoie site-ul Eurobookings.com să răspundă la cererea mea de rezervare?

Cât timp are nevoie site-ul Eurobookings.com să răspundă la cererea mea de rezervare?

Cererilor de rezervare le va urma un ecran care arată un Număr de itinerar şi care trebuie păstrat în vederea corespondenţei ulterioare cu Eurobookings.com. În plus, toate rezervările vor fi urmate în decurs de 2-4 ore de un e-mail care va conţine acelaşi Număr de itinerar cu situaţia rezervării dvs.

Dacă nu primiți un e-mail, vă rugăm să trimiteți un e-mail cu detaliile rezervării dvs. la asistență pentru clienți.

Cum pot verifica solicitarea mea pentru cazare?

Cum pot verifica solicitarea mea pentru cazare?

Puteţi vizualiza rezervarea cu link-ul "Rezervarea mea". Puteţi lua legătura cu noi în legătură cu orice întrebare privind cererea de rezervare. Pentru a beneficia de serviciul cel mai rapid, vă rugăm să includeţi "numărul rezervării" pe care l-aţi primit după solicitarea rezervării.

Trebuie să aştept prea mult pentru confirmare. Ce pot face?

Trebuie să aştept prea mult pentru confirmare. Ce pot face?

În general, rezervările pentru cazare au loc în timp real şi confirmarea ar trebui să aibă loc în câteva secunde. Veţi fi anunţat privind situaţia rezervării în următoarele 2-4 ore. Totuşi se pot întâmpla întârzieri. În asemenea cazuri veţi primi un e-mail fără numărul de confirmare. Imediat ce vom primi numărul de confirmare, vi-l vom trimite prin e-mail. Dacă solicitarea dvs. include o cerinţă sau un preţ special, cererea va fi trimisă pentru procesare la serviciul clienţi. Puteţi să ne contactaţi direct.

Când va ajunge rezervarea mea la hotel?

Când va ajunge rezervarea mea la hotel?

 • Tarife speciale pentru internet:
  numele dvs. va apărea la hotel doar cu 72 de ore înainte de data sosiri dvs. Fiţi liniştit, camera este rezervată; doar că hotelul nu ştie numele persoanei care va sta acolo.
 • "Tarife adiţionale":
  sunt necesare cel puţin 24 de ore pentru ca detaliile rezervării să ajungă în sistemul de calculatoare al facilităţii de cazare. Fiţi liniştit, camera este rezervată, doar că hotelul încă nu a introdus în sistemul propriu detaliile dvs.

Odată ce am făcut rezervarea voi primi o confirmare de la hotel?

Odată ce am făcut rezervarea voi primi o confirmare de la hotel?

Nu. E-mailul de confirmare pe care îl primiţi de la Eurobookings.com este tot ce aveţi nevoie. El conţine numărul de itinerar Eurobookings.com, informaţiile privind hotelul, tariful, numărul de confirmare şi politica de anulare a hotelului.

Anulare

Care este politica de anulare în cazul rezervării mele?

Care este politica de anulare în cazul rezervării mele?

"La completarea formularului de rezervare securizat politica de anulare a rezervării apare în roşu sau va exista un link unde puteţi citi politica de anulare. Puteţi de asemenea citi politica de anulare pe pagina de informaţii a facilităţii de cazare. Aceste politici variază de la facilitate la facilitate, deci întotdeauna trebuie citite cu atenţie. În general, condiţiile standard sunt că trebuie să cereţi anularea până la ora 4 sau 6 după masa în ziua sosirii, sau cu 24, 48 sau 72 de ore înainte de data sosirii; acestea sunt doar linii generale; în cazul fiecărei facilităţi prevalează politica proprie. Dacă faceţi anularea înainte de data limită în general nu sunteţi penalizat de către furnizorul cazării. Anularea după perioada declarată va atrage perceperea unui comision de anulare din partea furnizorului. Unele rezervări nu sunt rambursabile şi nu mai pot fi anulate după rezervare. Dacă anularea se face în afara perioadei alocate, puteţi fi taxat pentru o noapte de şedere inclusiv cheltuielile aferente rambursării şi comisioanele pentru servicii. Vă rugăm citiţi pe site şi în e-mail politica de anulare specifică fiecărei facilităţi, referitoare la rezervarea dvs."

Cum pot anula rezervarea?

Cum pot anula rezervarea?

Folosiţi link-ul "Rezervarea mea" de pe pagina principală.

Refunds on hotel bookings

Refunds on hotel bookings

How it works

 1. When you cancel a refundable booking, we will process your refund within 24 hours.
 2. Your bank may take 7 days to post the credit back to your account, and 2 billing cycles to show on your statement.
 3. If you cancel a non-refundable hotel room, we cannot issue you a refund and the hotel may charge you a cancellation fee.
 4. To check the status of your refund / credit, contact your bank / credit card company 7 days after we process your refund.

Tipuri de camere

Dacă sunt mai mult de doi adulţi pentru o cameră?

Dacă sunt mai mult de doi adulţi pentru o cameră?

Majoritatea hotelurilor permit oaspeţi în plus în cameră pentru un tarif suplimentar (de obicei între 5-20 $ de persoană). Majoritatea hotelurilor şi caselor de vacanţă limitează numărul persoanelor care pot locui într-o cameră. Această informaţie ar putea fi disponibilă pe pagina Informaţii privind cazarea.

Copilul nostru va fi cu noi... poate sta gratis?

Copilul nostru va fi cu noi... poate sta gratis?

De obicei copiii sub 12 ani pot sta gratis în camera părinţilor dacă folosesc paturile existente. Condiţiile referitoare la vârstă diferă în funcţie de politica hotelului respectiv. Această informaţie ar putea fi disponibilă pe pagina de Informaţii privind cazarea a hotelului.

Sunt disponibile paturi pliante/pătuţuri?

Sunt disponibile paturi pliante/pătuţuri?

Majoritatea hotelurilor şi unele case de vacanţă oferă paturi pliabile şi pătuţuri (de obicei contra cost - 5-20 dolari fiecare). Unele facilităţi pot avea restricţii în privinţa tipului de cameră la care se permit paturi pliante. Acestea pot fi listate pe pagina Informaţii privind cazarea. Dacă sunt acceptate anumite solicitări speciale, pe Formularul de rezervare va apărea o secţiune unde pot fi introduse aceste solicitări pentru a fi trimise la hotel sau la casele de vacanţă.

Generalităţi

Ce tip de servicii pentru clienţi se oferă?

Ce tip de servicii pentru clienţi se oferă?

După trimiterea solicitării de rezervare veţi primi o adresă de e-mail la care puteţi scrie în legătură cu solicitarea dvs. Agenţii noştri calificaţi şi prietenoşi vă stau la dispoziţie pentru a răspunde la întrebările dvs. Trebuie doar să întrebaţi.

Există posibilitate de transfer de la/la aeroport?

Există posibilitate de transfer de la/la aeroport?

Multe hoteluri oferă servicii de transfer de la şi la aeroport. Acestea ar putea fi disponibile pe pagina Informaţii privind cazarea. Dacă este oferit, acest serviciu este posibil să fie taxat separat. De obicei casele de vacanţă nu oferă astfel de servicii.

Există loc de parcare? Parcare gratuită? Parcare pe termen lung?

Există loc de parcare? Parcare gratuită? Parcare pe termen lung?

Majoritatea hotelurilor sau caselor de vacanţă oferă parcare gratuită pentru oaspeţi, totuşi în unele locuri se percepe o taxă. Parcarea pe termen lung este la discreţia facilităţii de cazare (de regulă în funcţie de tarifele de parcare şi de zboruri). Această informaţie ar putea fi disponibilă pe pagina Informaţii privind cazarea.

Cum se poate ajunge la hotel?

Cum se poate ajunge la hotel?

Aşezarea hotelului este uneori menţionată pe pagina de Informaţii privind cazarea. Aceasta poate conţine distanţa de la hotel până la anumite puncte de interes şi la aeroport. În cazul caselor de vacanţă e-mailul de confirmare va cuprinde şi informaţiile necesare în acest sens.

Micul dejun este inclus?

Micul dejun este inclus?

Multe hoteluri oferă micul dejun gratis. De obicei este un mic dejun continental sau doar cafea şi gogoşi. Se întâmplă rar ca o casă de vacanţă să ofere mic dejun. Dacă este inclus, acest serviciu este menţionat pe pagina Informaţii privind cazarea.

Au hotelurile o condiţie privind nivelul de vârstă minimă pentru oaspeţi?

Au hotelurile o condiţie privind nivelul de vârstă minimă pentru oaspeţi?

Ţineţi cont că anumite hoteluri ar putea avea restricţii privind vârsta minimă sau anumite cerinţe la rezervarea unei camere. De exemplu, unele hoteluri cu cazinou pot condiţiona ocuparea unei camere de vârsta minimă de 21 ani. Vă rugăm întrebaţi un agent serviciu clienţi sau direct de la hotel.


  

Toate limbile:Hotel reservations | Hotelreservierungen | Réservations d'Hôtels | Prenotazioni Alberghiere | Reservas de Hoteles | Reservas de Hotéis | Hotelreserveringen | Reserves d'hotel | Ξενοδοχειακές Κρατήσεις | Rezerwacje hotelu | Бронирование отелей | Rezervace hotelu | ホテル予約 | 酒店预订 | Hotellbokningar | Hotellreservasjoner | Hotelin varaukset | Otel rezervasyonları | Hotelreservationer | Rezervări | Хотелски резервации | Hotel foglalások

Copyright © 2001 - 2024 Eurobookings. Toate drepturile rezervate.

Mai multe de la eurobookings pentru dumneavoastră

Fiţi informat privind noutăţile şi ofertele speciale!