Norsk
Amerikanske dollar (USD)
Bestill på nettet eller ring: (800) 745-9784

Ofte stilte spørsmål

For å raskere finne emnet som du er interessert i, kan du velge en av de følgende kategoriene.

Kategori

Reservasjonsprosess

Hvordan reserverer jeg mitt rom?

Hvordan reserverer jeg mitt rom?

Vår reservasjonsprosess er meget enkel. Velg eller tast inn den byen du ønsker, angi datoene for ankomst og avreise, og tast inn antall voksne. Klikk på knappen Søk tilgjengelige hoteller (for kun hoteller med ledige rom), Søk etter ferieutleie eller Se alle hoteller (alle hoteller i en by uansett om de har ledige rom eller ikke). Du kan også søke etter et spesielt hotellnavn innen en by.
En liste over hoteller eller ferieutleier vil vises på skjermen. For mer informasjon, klikk på eiendommens navn eller Info-lenke.

 • Etter at romtyper og priser vises på skjermen din, vil du kunne velge den prisen du ønsker ved å lese rominformasjonen på midten av skjermen og så klikke på Bestill-knappen til høyre.
 • Etter du har valgt det rommet du ønsker, vil du bli ført til et skjema for forespørsel om "Sikker reservasjon". Deretter må du se over reservasjonsinformasjonen og fylle ut feltene for kundeinformasjon. Pass på at ditt navn og din e-postadresse er skrevet riktig.
 • Etter at du har fylt ut all den nødvendige informasjonen, trykker du på "Send reservasjon".
 • Hvis ytterligere korrespondanse er nødvendig før bekreftelse av reservasjonen, vil en kundebehandler svare deg via e-post i løpet av 24 timer.

Kan jeg spesifisere hvor jeg vil ha mitt rom (foretrukket etasje, ved siden av basseng osv)?

Kan jeg spesifisere hvor jeg vil ha mitt rom (foretrukket etasje, ved siden av basseng osv)?

Dersom innlosjeringen godtar spesielle forespørsler, vil en seksjon vises på reservasjonsskjemaet der du kan legge inn slike forespørsler og sende dem til hotellet. Hotellbetjeningen vil gjøre sitt beste for å imøtekomme dem. Vi kan ikke garantere at dine forespørsler vil bli imøtekommet, fordi det vil avhenge av hva som er ledig.

Er romprisen per person eller per natt?

Er romprisen per person eller per natt?

Alle oppgitte priser gjelder for 1 natt, og er basert på 2 personer per rom hvis ikke noe annet er spesifisert. Se nøye gjennom rombeskrivelser og prisregler for å forsikre deg om at det rommet du velger passer deg eller dere hvis dere er flere. Ekstra personer, voksne eller barn, utover rommets egentlige kapasitet kan gi grunnlag for tilleggsutgifter som blir bestemt av hotellet. Enkelte priser kan kreve spesiell identifikasjon. Vårt bestillingsgebyr, avgifter og andre ekstrautgifter som hotellet måtte forlange er ikke inkludert.

Hva med spesielle rabatter?

Hva med spesielle rabatter?

Mange av de deltakende hotellene tilbyr Spesielle internettpriser til våre brukere. Disse prisene gir vesentlige rabatter. Se " Hva er en Spesiell internettpris? "

Jeg bør få rabatt. Hvordan får jeg dette?

Jeg bør få rabatt. Hvordan får jeg dette?

Prisene som vises, er de eneste prisene tilgjengelig på dette nettstedet for reservasjoner. Disse prisene kan inkludere rabatter for statsansatte, visse firma eller pensjonister. Det kan være at du må fremvise bestemte dokumenter ved innsjekking for å bekrefte at du er kvalifisert for slik rabatt. Du kan ikke forvente å få slik rabatt uten å fremvise riktige dokumenter ved innsjekking selv om du har reservert online med denne rabatten.

Er det en venteliste for utsolgte hoteller?

Er det en venteliste for utsolgte hoteller?

I noen tilfeller kan Eurobookings.com bestille reservasjoner på utsolgte steder. Innlosjeringer med "Spesielle internettpriser" kan ofte være utsolgt. Om du vil stå på venteliste, må du kontakte innlosjeringen direkte.

Kredittkort og betalinger

Er det sikkert å bruke mitt kredittkort?

Er det sikkert å bruke mitt kredittkort?

Ja. Vi tar dette meget alvorlig. For å garantere din sikkerhet bruker Eurobookings.com en sikker server som krypterer kredittkortnummeret og koder det om til et ubrukelig tall.

%0% (%1%)

Hva slags kredittkorttyper aksepteres for garanti/depositum?

Hva slags kredittkorttyper aksepteres for garanti/depositum?

Korttypene som aksepteres for garanti/depositum vil være oppgitt i infodelen av hotellets beskrivelse.

Kredittkortnummeret er riktig, men hotellet aksepterer det ikke. Hvorfor?

Kredittkortnummeret er riktig, men hotellet aksepterer det ikke. Hvorfor?

Dette kan skyldes følgende:

 • Din korttype aksepteres ikke av hotellet.
 • Kortet utløper før reservasjonsdatoen.
 • Du har nådd din kredittgrense.
 • Det er en datafeil.3%

Fly Now Pay Later installments

Fly Now Pay Later installments

Spread the cost of your booking over a flexible duration.

Are you eligible for the service?

 • You must be 18+
 • You must be a resident of the US to apply
 • You must have a US mobile phone to apply
 • You must have a US debit card to apply
You have a simple, short procedure to follow.
 • Find your best-suited Hotel on our suite.
 • Opt for the 'Fly Now Pay Later' option at the checkout page.
 • Create an account by filling a short form with some basic info.
 • Spread your booking amount in easy installments, as per your income and budget.

Bekrefte en reservasjon

Hva skjer når jeg lager en reservasjon?

Hva skjer når jeg lager en reservasjon?

Reservasjonsforespørsler vil resultere i et nytt skjermbilde som viser et reisenummer, som bør brukes ved fremtidig kommunikasjon med Eurobookings.com. Du kan også få oppgitt et bekreftelsesnummer. I tillegg blir alle reservasjoner fulgt opp innen 2-4 timer med en e-post som bruker det samme reisenummeret og, hvis det finnes, et bekreftelsesnummer.

Hvor lenge vil det ta før Eurobookings.com svarer på min reservasjonsforespørsel?

Hvor lenge vil det ta før Eurobookings.com svarer på min reservasjonsforespørsel?

Alle reservasjonsforespørsler vil føre til et nytt skjermbilde som viser et reservasjonsnummer, som skal noteres og brukes ved senere korrespondanse med Eurobookings.com. I tillegg vil alle reservasjoner følges opp med en e-post innen 2 til 4 timer ved hjelp av samme reiserutenummer som reservasjonen.

Hvis du ikke mottar en e-post, vennligst send en epost med detaljene i bestillingen din til kundestøtte.

Hvordan kan jeg sjekke min forespørsel om innlosjering?

Hvordan kan jeg sjekke min forespørsel om innlosjering?

Du kan vise din reservasjon ved å bruke lenken "Min reservasjon" Du kan bestandig kontakte oss med eventuelle forespørsler angående din forespørsel. For raskest mulig service, vennligst inkluder "Bestillingsnummeret" som du får etter at du har sendt bestillingen din.

Jeg kan ikke vente lenge på bekreftelse. Hva kan jeg gjøre?

Jeg kan ikke vente lenge på bekreftelse. Hva kan jeg gjøre?

Vanligvis foretas de fleste innkvarteringsreservasjoner i sanntid og din bekreftelse skal bare ta noen få sekunder. Du vil bli informert om status på din reservasjon innen 2 til 4 timer. Det kan imidlertid oppstå forsinkelser. Da vil du motta en e-post fra oss uten et bekreftelsesnummer. Når vi mottar bekreftelsesnummeret fra eiendommen, vil det bli sendt deg med e-post. Om det er en spesiell forespørsel eller prisforandring forbundet med din reservasjon, vil forespørselen bli sendt til en kundeserviceagent for behandling. Du kan kontakte oss direkte.

Når vil min reservasjon være hos hotellet?

Når vil min reservasjon være hos hotellet?

 • Spesielle internettpriser:
  Ditt navn vil ikke bli kjent for hotellet før 72 timer før din ankomstdato. Men du kan stole på at rommet er bestilt. Hotellet vet bare ikke at det er du som skal bo der.
 • "Tilleggspriser":
  et tar minst 24 timer før dine reservasjonsopplysninger registreres i innlosjeringens datasystem. Men du kan stole på at rommet er bestilt. Hotellet har bare ikke lagt inn dine opplysninger i sitt system ennå.

Når jeg har lagt inn min reservasjon, vil jeg motta en skriftlig bekreftelse fra hotellet?

Når jeg har lagt inn min reservasjon, vil jeg motta en skriftlig bekreftelse fra hotellet?

Nei. E-postbekreftelsen du mottar fra Eurobookings.com er alt du trenger. Den viser ditt Eurobookings.com reisenummer, hotellinformasjonen, prisen og bekreftelsesnummeret, samt hotellets avbestillingsregler.

Avbestilling

Hva er avbestillingsreglene for min reservasjon?

Hva er avbestillingsreglene for min reservasjon?

Når du fyller ut skjemaet for sikker innlosjeringsreservasjon, blir avbestillingsreglene oppgitt i rødt eller det vil være en lenke for å lese avbestillingsreglene. Du kan også se på eiendommens informasjonsside for å finne avbestillingsreglene. Disse reglene varierer fra innlosjering til innlosjering, så du må lese hver enkelt nøye. Vanlig standard er at du må avbestille rom(mene) før klokka 16 eller 18 på ankomstdatoen, eller 24, 48 eller 72 timer før spesifisert ankomst, men dette er bare generelle regler og de spesifikke reglene for eiendommen gjelder. Om du avbestiller før tidsfristen, vil du vanligvis ikke bli belastet noe. Avbestilling etter den oppgitte perioden vil resultere i et avbestillingsgebyr. Noen reservasjoner er ikke-refunderbare og kan ikke annulleres etter bestilling.
Om avbestillingen foretas etter fristen, kan du bli belastet for en natts opphold inkludert skatter og serviceavgifter. Vennligst les nøye avbestillingsreglene som er oppgitt for hver eiendom på nettstedet og i alle e-postmeldinger angående din reservasjon.

Hvordan avbestiller jeg en reservasjon?

Hvordan avbestiller jeg en reservasjon?

Bruk "Min reservasjon" på hjemmesiden.

Refunds on hotel bookings

Refunds on hotel bookings

How it works

 1. When you cancel a refundable booking, we will process your refund within 24 hours.
 2. Your bank may take 7 days to post the credit back to your account, and 2 billing cycles to show on your statement.
 3. If you cancel a non-refundable hotel room, we cannot issue you a refund and the hotel may charge you a cancellation fee.
 4. To check the status of your refund / credit, contact your bank / credit card company 7 days after we process your refund.

Romtyper

Hva om det er mer enn to voksne på rommet?

Hva om det er mer enn to voksne på rommet?

De fleste hoteller tillater ekstra personer på rommene mot et gebyr (vanligvis mellom $ 5.00-$ 20.00 per person). Noen hoteller og de fleste ferieutleier har en grense på hvor mange personer som kan være på et rom. Dette kan være oppgitt på innkvarteringens informasjonsside.

Våre barn er sammen med oss, bor de gratis?

Våre barn er sammen med oss, bor de gratis?

Vanligvis kan barn under 12 år bo gratis i sine foreldres rom ved å bruke eksisterende senger. Aldersgrensene varierer med hotellets spesifikke regler. Dette kan være oppgitt på hotellinnkvarteringens side.

Er rullesenger/barnesenger tilgjengelige?

Er rullesenger/barnesenger tilgjengelige?

De fleste hoteller og noen ferieutleiere tilbyr sammenleggbare senger og barnesenger (vanligvis et gebyr på $5.00-$ 20.00 per seng). Noen kan ha restriksjoner på hvilke romtyper som tillater sammenleggbare senger. Hvis spesielle ønsker blir akseptert, vil det vises et felt på reservasjonsskjemaet der du kan legge inn et slikt ønske og sende det til hotellet eller ferieutleieren.

Generelt

Hva slags type kundeservice kan jeg få?

Hva slags type kundeservice kan jeg få?

Etter innsending av din reservasjonsforespørsel vil du få oppgitt en e-postadresse som du kan bruke ved spørsmål om forespørselen. Våre kvalifiserte agenter er tilgjengelige for å svare på dine spørsmål. Alt du trenger å gjøre, er å spørre.

Er det tilbringertjeneste for hotell til/fra flyplassen?

Er det tilbringertjeneste for hotell til/fra flyplassen?

Mange hoteller tilbyr tilbringertjeneste til og fra flyplassen. Dette kan være oppgitt på innkvarteringens informasjonsside. Om dette tilbys, kan det være et gebyr for denne tjenesten fra hotellet. Denne typen service tilbys som oftest ikke av ferieutleier.

Er parkering tilgjengelig? Gratis parkering? Langtidsparkering?

Er parkering tilgjengelig? Gratis parkering? Langtidsparkering?

Mange hoteller og feriehus tilbyr gratis parkering for sine gjester, selv om noen kan ta betalt. Langtidsparkering tilbys avhengig av stedet (ofte i sammenheng med priser for 'Parker og fly'). Dette kan være vist på innkvarteringens informasjonsside.

Hvordan finner jeg hotellet?

Hvordan finner jeg hotellet?

Hotellets beliggenhet står noen ganger på innkvarteringens informasjonsside. Denne kan vise avstanden fra hotellet til spesielle steder eller flyplassen. Ferieutleier vil ha en beskrivelse inkludert i bekreftelses-e-postmeldingen.

Er frokost inkludert?

Er frokost inkludert?

Mange hoteller tilbyr frokost. Ofte er dette en kontinental frokost eller noen ganger bare kaffe og bakevarer. Det er meget uvanlig at en ferieutleie tilbyr frokost. Om inkludert, er det oppgitt på innkvarteringens informasjonsside.

Har hotellene en nedre aldersgrense?

Har hotellene en nedre aldersgrense?

Vennligst vær oppmerksom på at noen hoteller kan ha nedre aldersgrenser eller krav når du reserverer et rom. For eksempel krever visse hoteller med kasino at du må være minst 21 år gammel for å kunne sjekke inn. Vennligst sjekk med en kundeserviceagent eller direkte med hotellet.


  

Alle språk:Hotel reservations | Hotelreservierungen | Réservations d'Hôtels | Prenotazioni Alberghiere | Reservas de Hoteles | Reservas de Hotéis | Hotelreserveringen | Reserves d'hotel | Ξενοδοχειακές Κρατήσεις | Rezerwacje hotelu | Бронирование отелей | Rezervace hotelu | ホテル予約 | 酒店预订 | Hotellbokningar | Hotellreservasjoner | Hotelin varaukset | Otel rezervasyonları | Hotelreservationer | Rezervări | Хотелски резервации | Hotel foglalások

Copyright © 2001 - 2024 Eurobookings. Alle rettigheter forbeholdt.

Flere eurobookings for deg

Hold deg oppdatert om nyheter og spesialtilbud!