Reservi'l per telèfon: (800) 745-9784

Preguntes més freqüents

Per a accedir de manera més fàcil als diferents apartats selecciona una de les següents categories:

Categoria

Procés de reserva

Com puc reservar l'habitació?

Com puc reservar l'habitació?

"El nostre procés de reserva és molt senzill. Seleccioneu o escriviu la ciutat desitjada, empleneu les dates d'arribada i de sortida, i el nombre de persones. Cliqueu el botó Cercar hotels disponibles (només els que tenen habitacions lliures), Cercar lloguers per vacances o Buscar tots els hotels (tots els hotels de la ciutat independentment de la disponibilitat). També podeu buscar un hotel en concret d'una ciutat pel seu nom. Apareixerà a la pantalla una llista d'hotels o lloguers per vacances. Per a més informació, cliqueu al nom de l'establiment o a l'enllaç d'informació.

 • Un cop a la pantalla hi tornin a aparèixer els tipus d'habitacions i les tarifes, podreu escollir la tarifa que vulgueu llegint la informació de l'habitació en el centre de la pantalla; a continuació cliqueu el botó Reservar a la dreta de la pantalla.
 • Després d'haver seleccionat el tipus d'habitació, se us remetrà al formulari ""Sol·licitud de reserva segura"". A continuació heu de revisar la ""Informació de reserva"" i emplenar els camps de la secció ""Informació de l'hoste"". Assegureu-vos que el vostre nom i adreça de correu electrònic són correctes.
 • Un cop heu emplenat tota la informació necessària, premeu el botó ""Trametre la reserva"".
 • En cas que sigui necessari, abans de confirmar-li la reserva, un agent del departament d'atenció al client us contactarà per correu electrònic en les pròximes 24 hores.
"

Puc especificar on m'agradaria que estigués situada l'habitació (planta, a prop de la piscina, etc.)?

Puc especificar on m'agradaria que estigués situada l'habitació (planta, a prop de la piscina, etc.)?

Si l'allotjament accepta peticions especials, apareixerà una secció en el Formulari de reserva perquè hi feu constar les peticions i les trameteu a l'hotel. El personal de l'hotel farà el que pugui per satisfer les peticions especials. No podem garantir que les peticions siguin satisfetes perquè són subjectes a disponibilitat.

El preu de l'habitació és per persona o per nit?

El preu de l'habitació és per persona o per nit?

Totes les tarifes són per nit en habitació doble sempre que no s'hi especifiqui una altra cosa. Reviseu detalladament la descripció i la tarifa de l'habitació per assegurar-vos que l'habitació que heu seleccionat pot acollir-vos a tots. L'establiment pot imposar un recàrrec per un adult o un nen extra. Algunes tarifes poden exigir una acreditació especial. Les nostres comissions de reserva, taxes i altres càrrecs imposats per l'hotel no estan inclosos.

I els descomptes especials?

I els descomptes especials?

Molts dels hotels ofereixen "Tarifes especials d'internet" als nostres usuaris. Aquestes tarifes representen un estalvi significatiu. Vegeu "Què és una Tarifa especial d'internet?"

Sóc beneficiari/ària d'una tarifa reduïda. Com puc aconseguir-la?

Sóc beneficiari/ària d'una tarifa reduïda. Com puc aconseguir-la?

Les tarifes que es mostren són les úniques disponibles en aquesta pàgina per fer reserves. Aquestes taifes poden incloure els descomptes estatals, empresarials o per a gent gran. En l'entrada haureu de presentar la documentació que acrediti que sou beneficiaris d'aquests descomptes. No espereu que us apliquin una tarifa d'aquest tipus en l'entrada sense l'acreditació adient, fins i tot quan heu optat per la reserva en línia.

Hi ha alguna llista d'espera per als hotels sense disponibilitat?

Hi ha alguna llista d'espera per als hotels sense disponibilitat?

En alguns casos, Eurobookings.com pot fer reserves en allotjaments amb totes les places cobertes. Sovint els allotjaments identificats amb "Tarifes especials d'internet" ofereixen disponibilitat amb totes les places cobertes. Si voleu que us posin en una llista d'espera, heu de contactar directament amb l'allotjament.

Targetes de crèdit i pagaments

És segur fer servir la targeta de crèdit?

És segur fer servir la targeta de crèdit?

Sí. Ens prenem aquest tema molt seriosament. Per garantir la seva seguretat, Eurobookings.com fa servir un servidor de comerç segur que encripta els números de la targeta i els codifica en un format no utilitzable.

%0% (%1%)

Quins tipus de targeta de crèdit s'accepten com a garantia/dipòsit?

Quins tipus de targeta de crèdit s'accepten com a garantia/dipòsit?

Les targetes acceptades com a garantia/dipòsit s'esmenten en la secció d'informació de la descripció de l'hotel.

El número de la targeta de crèdit és correcte però l'hotel no l'accepta. Per què?

El número de la targeta de crèdit és correcte però l'hotel no l'accepta. Per què?

Hi ha algunes possibilitats:

 • L'hotel no accepta aquest tipus de targeta.
 • La data de caducitat de la targeta és anterior a la data de reserva.
 • Heu arribat al vostre límit de crèdit.
 • Es deu a algun problema informàtic.

Confirmar una reserva

Què passa quan faig una reserva?

Què passa quan faig una reserva?

Les sol·licituds de reserva resulten en una nova pantalla en què es mostra el Número d'itinerari, que heu de guardar i fer servir en futures comunicacions amb Eurobookings.com. També us donaran un Número de confirmació. A més, totes les reserves són seguides dins les següents 2-4 hores d'un correu electrònic amb el mateix Número d'itinerari i, si està disponible, un Número de confirmació.

Quant temps triga Eurobookings.com a respondre la meva sol·licitud de reserva?

Quant temps triga Eurobookings.com a respondre la meva sol·licitud de reserva?

Les sol·licituds de reserva resulten en una nova pantalla en què es mostra el Número d'itinerari, que heu de guardar i fer servir en futures comunicacions amb Eurobookings.com. A més, totes les reserves són seguides dins les següents 2-4 hores d'un correu electrònic amb el mateix Número d'itinerari i amb l'estat de la reserva.

Si no reps la confirmació, envia si us plau un e-mail amb les dades de la teva reserva a l'atenció al client i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Com puc comprovar la meva sol·licitud d'allotjament?

Com puc comprovar la meva sol·licitud d'allotjament?

Podeu veure la reserva entrant a l'enllaç "La meva reserva". Podeu fer-nos arribar les vostres preguntes sobre la sol·licitud sempre que vulgueu. Per agilitzar el servei, incloeu-hi el "Número de reserva" que rebreu després de trametre la reserva.

No tinc massa temps per esperar per la confirmació. Què puc fer?

No tinc massa temps per esperar per la confirmació. Què puc fer?

Normalment, la major part de reserves d'allotjaments es fan en temps real i la confirmació només hauria de trigar uns segons. Us informaran de l'estat de la reserva en les pròximes 2-4 hores. No obstant això, pot haver-hi retards. En aquests casos, us enviarem un correu electrònic sense número de confirmació. Quan rebem el número de confirmació de l'establiment, us l'enviarem per correu electrònic. Si hi ha alguna sol·licitud especial o un canvi de tarifa relacionats amb la vostra reserva, la sol·licitud serà enviada directament a un agent d'atenció al client perquè la processi. Podeu contactar-nos directament.

Quan tindrà l'hotel la meva reserva?

Quan tindrà l'hotel la meva reserva?

 • Tarifes especials d'internet:
  El vostre nom no apareixerà a l'hotel fins 72 hores abans de la data d'arribada. Podeu estar segurs que l'habitació està reservada; només és que l'hotel no sap qui s'allotjarà allà.
 • "Tarifes addicionals":
  Triga un mínim de 24 hores abans que els detalls de la vostra reserva arribin al sistema informàtic de l'allotjament. Podeu estar segurs que l'habitació està reservada; només és que l'hotel encara no hi ha afegit els vostres detalls en el seu sistema.

Un cop he fet la reserva, rebré una confirmació per escrit de l'hotel?

Un cop he fet la reserva, rebré una confirmació per escrit de l'hotel?

No. El correu de confirmació que rebeu de Eurobookings.com és tot el que us cal. Conté el Número d'itinerari de Eurobookings.com, la informació de l'hotel, la tarifa, el número de confirmació i la política de cancel·lació de l'hotel.

Cancel·lació

Quina és la política de cancel·lació de la meva reserva?

Quina és la política de cancel·lació de la meva reserva?

"Quan empleneu el Formulari de reserva d'allotjament segur, la Política de cancel·lació es mostrarà en vermell o apareixerà un enllaç per llegir la política de cancel·lació. També podeu consultar la pàgina d'informació de l'establiment per conèixer la política de cancel·lació. Aquestes polítiques varien en funció de l'allotjament, per tant heu de llegir-les atentament. En general, els trams són que heu de cancel·lar l'habitació o habitacions a les 16.00 o a les 18.00 del dia d'arribada, o 24, 48 o 72 hores abans de la data d'arribada especificada; no obstant això, aquestes són només normes generals i preval la política específica de l'establiment. Si cancel·leu abans de la data límit, en general l'allotjament no farà cap càrrec. Cancel·lar després d'aquesta data límit té com a conseqüència un càrrec per part de l'allotjament. Algunes reserves no són reemborsables i no es poden cancel·lar un cop feta la reserva. Si la cancel·lació és fora del termini esmentat, és possible que us carreguin una nit d'estada en què s'inclouran els recàrrecs per impostos i les taxes de servei. Si us plau, llegiu la política de cancel·lació específica de cada establiment en la pàgina i en tots els correus relacionats amb la reserva."

Com puc cancel·lar una reserva?

Com puc cancel·lar una reserva?

Feu servir l'enllaç "La meva reserva" de la pàgina d'inici.

Refunds on hotel bookings

Refunds on hotel bookings

How it works

 1. When you cancel a refundable booking, we will process your refund within 24 hours.
 2. Your bank may take 7 days to post the credit back to your account, and 2 billing cycles to show on your statement.
 3. If you cancel a non-refundable hotel room, we cannot issue you a refund and the hotel may charge you a cancellation fee.
 4. To check the status of your refund / credit, contact your bank / credit card company 7 days after we process your refund.

Tipus d’habitació

Què passa si haurà més de dos adults a l'habitació?

Què passa si haurà més de dos adults a l'habitació?

La major part dels hotels permeten hostes addicionals en les habitacions amb un recàrrec (normalment entre 5,00 $ i 20,00 $ per persona). Alguns hotels i la major part de lloguers per vacances tenen un límit de persones per habitació. Ho podeu consultar a la pàgina d'Informació de l'allotjament.

Els nostres fills estaran amb nosaltres, és gratuït?

Els nostres fills estaran amb nosaltres, és gratuït?

Normalment els nens de menys de 12 anys no paguen si estan a l'habitació dels pares fent servir els llits que hi ha. El límit d'edat depèn de la política de cada hotel. Ho podeu consultar a la pàgina d'informació de l'hotel.

Hi ha llits addicionals / bressols disponibles?

Hi ha llits addicionals / bressols disponibles?

La major part d'hotels i alguns lloguers per vacances ofereixen llits addicionals i bressols (normalment a un preu de 5,00 $ - 20,00 $ cada un). Alguns poden tenir restriccions sobre a quin tipus d'habitació pot posar-se un llit addicional. Ho podeu consultar a la pàgina d'Informació de l'allotjament. Si s'admeten peticions especials, apareixerà una secció en el Formulari de reserva perquè l'hi feu contar i la tramiteu a l'hotel o al lloguer per vacances.

General

Quin tipus de servei al client s'ofereix?

Quin tipus de servei al client s'ofereix?

Després de trametre la sol·licitud de reserva, us donarem una adreça de correu electrònic perquè feu preguntes sobre la vostra sol·licitud. Els nostres qualificats i afables agents estan disponibles per donar resposta a les vostres preguntes. Només cal que demaneu.

L'hotel ofereix algun servei de transport des de i cap a l'aeroport?

L'hotel ofereix algun servei de transport des de i cap a l'aeroport?

Molts hotels ofereixen servei de transport des de i cap a l'aeroport. Ho podeu consultar a la pàgina d'Informació de l'allotjament. Si s'ofereix aquest servei, és possible que l'hotel hi apliqui un càrrec. Els lloguers per vacances no solen oferir aquest tipus de servei.

Hi ha aparcament disponible? Hi ha aparcament gratuït? Hi ha aparcament de llarga estada?

Hi ha aparcament disponible? Hi ha aparcament gratuït? Hi ha aparcament de llarga estada?

La major part d'hotels i de lloguers per vacances ofereixen aparcament gratuït per als seus clients, tot i que alguns són de pagament. Els aparcaments de llarga estada s'ofereixen en funció de l'establiment (sovint juntament amb les tarifes d'aparca i vola). Ho podeu consultar a la pàgina d'Informació de l'allotjament.

Quina és l'adreça de l'hotel?

Quina és l'adreça de l'hotel?

La informació sobre la situació de l'hotel sovint apareix en la pàgina d'Informació de l'allotjament. Així podeu saber la distància des de l'hotel fins a algun indret d'interès o a l'aeroport. Les reserves de lloguers per vacances inclouen l'adreça en el correu de confirmació.

L'esmorzar està inclòs?

L'esmorzar està inclòs?

Molts hotels ofereixen esmorzar gratuït. Sovint és un esmorzar continental i a vegades només cafè i rosquilles. És molt estrany que un lloguer per vacances inclogui esmorzar. Si l'inclou, s'esmentarà a la pàgina d'Informació de l'allotjament.

Tenen els hotels requisits d'edat mínima?

Tenen els hotels requisits d'edat mínima?

En reservar una habitació, tingueu en compte que alguns hotels poden tenir restriccions o requisit mínims d'edat. Per exemple, alguns hotels amb casino poden exigir que tingueu 21 anys per a registrar-vos a l'habitació. Si us plau, pregunteu-ho a un agent d'atenció al client o directament a l'hotel.


  

Tots els idiomes:Hotel reservations | Hotelreservierungen | Réservations d'Hôtels | Prenotazioni Alberghiere | Reservas de Hoteles | Reservas de Hotéis | Hotelreserveringen | Reserves d'hotel | Ξενοδοχειακές Κρατήσεις | Rezerwacje hotelu | Бронирование отелей | Rezervace hotelu | ホテル予約 | 酒店预订 | Hotellbokningar | Hotellreservasjoner | Hotelin varaukset | Otel rezervasyonları | Hotelreservationer | Rezervări | Хотелски резервации | Hotel foglalások

Copyright © 2001 - 2024 EUROBOOKINGS. Tots els drets reservats.

Més eurobookings per a tu

Estigueu informats de les notícies i ofertes especials!