Rezervaţi prin telefon: (800) 745-9784

Hoteluri lângă Ruzyně International (PRG)


Îndeplinind rolul de aeroport principal din Praga, Aeroportul Praga (PRG), denumit oficial Aeroportul Internaţional Ruzyně, este cel mai aglomerat aeroport din Republica Cehă şi singurul care deserveşte cursele către Praga din locaţii internaţionale. Printre numeroasele facilităţi oferite de aeroport se numără o varietate de hoteluri excelente din zona Aeroportului Praga. Lângă Aeroportul Praga puteţi găsi hoteluri de toate tipurile. Există un stabiliment pentru orice călător, indiferent de...  Citeşte Mai Mult

Îndeplinind rolul de aeroport principal din Praga, Aeroportul Praga (PRG), denumit oficial Aeroportul Internaţional Ruzyně, este cel mai aglomerat aeroport din Republica Cehă şi singurul care deserveşte cursele către Praga din locaţii internaţionale. Printre numeroasele facilităţi oferite de aeroport se numără o varietate de hoteluri excelente din zona Aeroportului Praga. Lângă Aeroportul Praga puteţi găsi hoteluri de toate tipurile. Există un stabiliment pentru orice călător, indiferent de bugetul dvs.

Aeroportul este situat la frontiera de nord-vest a Pragăi, la aproximativ 17 kilometri în nordul oraşului. Vă atragem atenţia că nu există niciun metrou sau tren care să deservească aeroportul. Cea mai bună opţiune este să închiriaţi o maşină sau să luaţi un taximetru. Astfel, fiecare turist beneficiază de opţiunea de a se caza oriunde în zona Praga - având în vedere faptul că hotelurile de lângă Aeroportul Praga sunt situate la cel mult 30 de minute. Prin urmare, se poate ajunge fără dificultate la terminal în orice moment al zilei. Dacă decideţi să luaţi autobuzul până în centrul oraşului, va dura aproximativ o oră să ajungeţi acolo. Totuşi, cei care preferă să stea cât mai aproape de aeroport ar trebui, bineînţeles, să aibă în vedere cazarea la unul dintre hotelurile de lângă Aeroportul Praga, situate la periferia de nord-vest a oraşului Praga. Hotelurile din oraşul Ruzyně oferă acces, cu ajutorul taximetrelor sau al autobuzelor, la districtele din zona centrală a Pragăi - Oraşul Vechi, Oraşul Mic şi Districtul Castelului, alături de zonele învecinate cu periferia oraşului. Asiguraţi-vă că faceţi astăzi prin Eurobookings.com rezervările la hotelul pe care l-aţi ales lângă Aeroportul Praga, la cele mai bune tarife posibile.

 Închis


Numele hotelului conţine

 

Hartă - Ruzyně International (PRG)

Arată hartă
Eurobookings.com Beneficii
  • Fără comisioane de rezervare!
  • Recenzii ale clienţilor şi clipuri video
  • Mai multe hoteluri în mai multe destinaţii!
  • Rezervare securizată (tehnologie SSL)
  • Economisiţi Bani!
  • Ghidul oraşului
  • Pay in installments
Aveţi nevoie de ajutor? Serviciul Clienţi

Destinaţie

Data Check-in:

 

Data Check-out:

 
Camere   Adulţi Copii
Cameră 1

Stele

 

Facilităţile hotelului


Hoteluri recomandate lângă Ruzyně International

Mai multe hoteluri lângă Ruzyně International Aeroport
Aviaticka 1092/8, Prague, 6 16100, CZ