Резервиране по телефона: (800) 745-9784

Хотели близо до Ruzyně International (PRG)


Като главното летище в Чешката република летище „Прага“ (PRG), официално международно летище „Рузине“, е най-натовареното летище в страната и единственото, което обслужва международни полети до Прага. Сред многобройните удобства на летище „Прага“ е и разнообразието от отлични хотели в района. Край летище „Прага“ могат да бъдат намерени най-различни хотели. Има подходящо място за всеки пътник, независимо от бюджета му.  Летището е разположено в северозападния край на Прага, около 17 км на...  Повече Информация

Като главното летище в Чешката република летище „Прага“ (PRG), официално международно летище „Рузине“, е най-натовареното летище в страната и единственото, което обслужва международни полети до Прага. Сред многобройните удобства на летище „Прага“ е и разнообразието от отлични хотели в района. Край летище „Прага“ могат да бъдат намерени най-различни хотели. Има подходящо място за всеки пътник, независимо от бюджета му. 

Летището е разположено в северозападния край на Прага, около 17 км на север от града. Имайте предвид, че летището не се обслужва от метро или влакове. Най-добрият вариант е да се наеме кола или да се вземе такси. Това дава възможност на всеки турист да остане в района на Прага, тъй като всички удобни хотели в близост до летище „Прага“ са на не повече от 30 минути разстояние. Затова до терминала може да се стигне лесно по всяко време на деня. Ако изберете да използвате автобус до центъра на града, ще ви отнеме около час да стигнете дотам. А онези, които предпочитат да се настанят възможно най-близо до летището, непременно трябва да обмислят алтернативата да изберат един от хотелите недалече от летище „Прага“ в северозападния край на Прага. От хотелите в град Рузине може да се стигне с автобус или такси до следните централни райони в Прага – Старе място (Стария град), Мала страна (Новия град), дворцовия комплекс „Храдчани“, както и до районите в покрайнините на Прага. Резервирайте хотела си край летище „Прага“ днес в Еurobookings.com, където се предлагат най-добрите възможни цени.

 Затвори


Името на хотела съдържа

 

Карта - Ruzyně International (PRG)

Покажи карта
Eurobookings.com Ползи
  • Без такси за резервация!
  • Рецензии и видеоклипове на гости
  • Още хотели на още повече дестинации!
  • Сигурно резервиране (технология SSL)
  • Спестeте пари!
  • Пътеводител за града
  • Pay in installments
Нуждаете се от помощ? Служба "Клиенти"

Дестинации

Дата на пристигане:

 

Дата на заминаване:

 
Стаи   ВЪЗРАСТНИ Деца
Стая 1

Звезди

 

Удобства в хотела


Препоръчани хотели близо до Ruzyně International

Повече хотели близо до Ruzyně International Летище
Aviaticka 1092/8, Prague, 6 16100, CZ