Rezervaţi prin telefon: (800) 745-9784

Hoteluri lângă Zaventem (BRU)


Dacă sunteţi în căutarea confortului unuia dintre numeroasele hoteluri situate în apropierea Aeroportului Zaventem, vă putem ajuta să alegeţi dintre numeroasele opţiuni disponibile. Dispunând de multe linii aeriene şi de un număr de pasageri în continuă creştere, Aeroportul Zaventem Bruxelles (BRU), oficial Aeroportul Bruxelles în română, a reuşit să obţină premiul pentru Cel mai bun aeroport din Europa, acordat de Asociaţia Internaţională de Transport Aerian. Pe lângă faptul că deserveşte...  Citeşte Mai Mult

Dacă sunteţi în căutarea confortului unuia dintre numeroasele hoteluri situate în apropierea Aeroportului Zaventem, vă putem ajuta să alegeţi dintre numeroasele opţiuni disponibile. Dispunând de multe linii aeriene şi de un număr de pasageri în continuă creştere, Aeroportul Zaventem Bruxelles (BRU), oficial Aeroportul Bruxelles în română, a reuşit să obţină premiul pentru Cel mai bun aeroport din Europa, acordat de Asociaţia Internaţională de Transport Aerian. Pe lângă faptul că deserveşte linii aeriene importante cum ar fi Continental şi Delta, Aeroportul Zaventem găzduieşte şi numeroşi transportatori mai mici, cu costuri reduse.

Aeroportul Zaventem şi hotelurile din apropierea sa sunt situate foarte aproape de Bruxelles şi sunt puse în legătură cu oraşul prin autobuze, autostradă şi tren. De fapt, Gara Zaventem este legată direct şi de oraşele De Panne, Ghent, Hasselt, Landen, Nivelles, Quévy, Leuven şi Liège şi va oferi în curând şi o legătură directă cu oraşele Antwerp şi Mechelen. În prezent, aeroportul oferă transfer către Antwerp din oră în oră.

Cazarea la un hotel din zona Aeroportului Zaventem nu trebuie să fie o experienţă generică tipică. Iar aceasta datorită faptului că puteţi găsi numeroase hoteluri situate lângă oraşul Zaventem însuşi, ceea ce vă oferă oportunitatea de a cunoaşte viaţa unui mic oraş belgian. Dacă preferaţi să staţi la un hotel situat la câţiva paşi de porţile aeroportului, este posibil şi acest lucru. Tot ce trebuie să faceţi este să alegeţi hotelul sortând hotelurile din zona Aeroportului Zaventem în funcţie de distanţa până la aeroport şi veţi găsi fără dificultate hotelurile situate cel mai aproape de aeroport. Permiteţi-ne să vă ajutăm să găsiţi astăzi hoteluri lângă Aeroportul Zaventem, la cele mai mici tarife posibile.

 Închis


Numele hotelului conţine

 

Hoteluri cu serviciu de transfer de la/la aeroport

Hartă - Zaventem (BRU)

Arată hartă
Eurobookings.com Beneficii
  • Fără comisioane de rezervare!
  • Recenzii ale clienţilor şi clipuri video
  • Mai multe hoteluri în mai multe destinaţii!
  • Rezervare securizată (tehnologie SSL)
  • Economisiţi Bani!
  • Ghidul oraşului
  • Pay in installments
Aveţi nevoie de ajutor? Serviciul Clienţi

Destinaţie

Data Check-in:

 

Data Check-out:

 
Camere   Adulţi Copii
Cameră 1

Stele

 

Facilităţile hotelului


Hoteluri recomandate lângă Zaventem

Mai multe hoteluri lângă Zaventem Aeroport
Brussels National Airport, Zaventem, 1930, BEArată hartă