Резервиране по телефона: (800) 745-9784

Хотели близо до Zaventem (BRU)


Ако търсите удобството на някой от многобройните хотели в близост до летище „Завентем“, можем да ви помогнем да се ориентирате в разнообразните алтернативи. С богатия избор на авиокомпании и постоянно нарастващия брой пътници брюкселското летище „Завентем“ (BRU), известно още като летище „Брюксел“, успя да спечели наградата за най-добро летище в Европа на Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA). Летище „Завентем“ обслужва големи авиокомпании като Continental и Delta, както и...  Повече Информация

Ако търсите удобството на някой от многобройните хотели в близост до летище „Завентем“, можем да ви помогнем да се ориентирате в разнообразните алтернативи. С богатия избор на авиокомпании и постоянно нарастващия брой пътници брюкселското летище „Завентем“ (BRU), известно още като летище „Брюксел“, успя да спечели наградата за най-добро летище в Европа на Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA). Летище „Завентем“ обслужва големи авиокомпании като Continental и Delta, както и много нискотарифни превозвачи.

Летище „Завентем“ и хотелите в района са много близо до Брюксел и са свързани с града чрез автобуси, магистрала и влакове. Всъщност гара „Завентем“ също е пряко свързана с градовете Де Пан, Гент, Хаселт, Ланден, Нивел, Кеви, Льовен и Лиеж и скоро ще има директна връзка и с градовете Антверпен и Мехелен. В момента от летището има на всеки час маршрутен автобус до Антверпен.

Хотелите в близост до летище „Завентем“ се различават от типичните безлични летищни хотели. Това е защото има много хотели, разположени в близкото селище Завентем, което предлага възможност да се потопите в живота, типичен за малките белгийски градчета. Ако предпочитате да се настаните в хотел само на няколко крачки от летището, това също е възможно. Само изберете място, като сортирате хотелите в близост до летище „Завентем“ по отдалеченост до летището, и лесно ще откриете най-близките до летището възможности. Нека ви помогнем да намерите днес хотели в близост до летище „Завентем“ на възможно най-добра цена.

 Затвори


Името на хотела съдържа

 

Хотели с транспорт от/до летището

Карта - Zaventem (BRU)

Покажи карта
Eurobookings.com Ползи
  • Без такси за резервация!
  • Рецензии и видеоклипове на гости
  • Още хотели на още повече дестинации!
  • Сигурно резервиране (технология SSL)
  • Спестeте пари!
  • Пътеводител за града
  • Pay in installments
Нуждаете се от помощ? Служба "Клиенти"

Дестинации

Дата на пристигане:

 

Дата на заминаване:

 
Стаи   ВЪЗРАСТНИ Деца
Стая 1

Звезди

 

Удобства в хотела


Препоръчани хотели близо до Zaventem

Повече хотели близо до Zaventem Летище
Brussels National Airport, Zaventem, 1930, BEПокажи карта