Rezervaţi prin telefon: (800) 745-9784

Brussels Hoteluri


Cu sudul său romantic şi cu nordul său germanic, Belgia reprezintă o intersecţie a culturilor, aspect puternic simţit în zona de contopire culturală a oraşului Bruxelles. Fiind gazdă a numeroase organizaţii internaţionale, oraşul are şi multe hoteluri deosebite, iar Eurobookings.com vă pune la dispoziţie o modalitate rapidă de a găsi hotelul din Bruxelles care vi se potriveşte cel mai bine. Puteţi face rezervări la un hotel din Bruxelles alegând un hotel lângă Aeroportul Internaţional...  Citeşte Mai Mult

Cu sudul său romantic şi cu nordul său germanic, Belgia reprezintă o intersecţie a culturilor, aspect puternic simţit în zona de contopire culturală a oraşului Bruxelles. Fiind gazdă a numeroase organizaţii internaţionale, oraşul are şi multe hoteluri deosebite, iar Eurobookings.com vă pune la dispoziţie o modalitate rapidă de a găsi hotelul din Bruxelles care vi se potriveşte cel mai bine.

Puteţi face rezervări la un hotel din Bruxelles alegând un hotel lângă Aeroportul Internaţional Bruxelles. Sau puteţi alege un hotel clasic lângă un reper turistic din Bruxelles, cum ar fi Arc de Triomphe-Triomfboog, în Parc du Cinquantenaire-Jubelpark din Districtul European. Sau lângă Atomium, care este la fel de futurist azi cum a fost şi în momentul construirii sale pentru Expoziţia Universală care a avut loc la Bruxelles în anul 1958. Staţi la un hotel de lângă Musées Royaux des Beaux Arts. Sau la un hotel de lângă Muzeul de Ştiinţe Naturale al Belgiei, de la Bruxelles.

Personalul întotdeauna prietenos al numeroaselor hoteluri din Bruxelles vă va informa cu plăcere de unde puteţi cumpăra cea mai bună porţie de frites (cartofi prăjiţi) sau o farfurie de moules (midii). Şi cum ar putea fi completă o vacanţă la Bruxelles fără ciocolata belgiană?

 Închis


Numele hotelului conţine

 

Hartă oraşului Brussels

Arată hartă
Eurobookings.com Beneficii
  • Fără comisioane de rezervare!
  • Recenzii ale clienţilor şi clipuri video
  • Mai multe hoteluri în mai multe destinaţii!
  • Rezervare securizată (tehnologie SSL)
  • Economisiţi Bani!
  • Ghidul oraşului
  • Pay in installments
Aveţi nevoie de ajutor? Serviciul Clienţi

Destinaţie

Data Check-in:

 

Data Check-out:

 
Camere   Adulţi Copii
Cameră 1

Stele

 

Facilităţile hotelului


Hoteluri recomandate în Brussels

Toate cele 361 hoteluri din Brussels
Rue Duquesnoy 5-7, Brussels, 1000, BEArată hartă