Rezervaţi prin telefon: (800) 745-9784

Hoteluri lângă Schwechat (VIE)


Aeroportul Internaţional Viena, denumit oficial Schwechat (VIE), cunoscut şi ca Flughafen Wien-Schwechat, este principalul aeroport care deserveşte Austria. Pe Aeroportul Viena ajung în fiecare zi curse din întreaga lume, aducând pasageri în oraşul Viena, situat la o distanţă de 18 kilometri. În calitate de cale de acces în capitala Austriei, Aeroportul Viena deţine facilităţi modernizate şi caracteristici de ultimă generaţie, inclusiv hoteluri confortabile lângă aeroport. Lângă Aeroportul...  Citeşte Mai Mult

Aeroportul Internaţional Viena, denumit oficial Schwechat (VIE), cunoscut şi ca Flughafen Wien-Schwechat, este principalul aeroport care deserveşte Austria. Pe Aeroportul Viena ajung în fiecare zi curse din întreaga lume, aducând pasageri în oraşul Viena, situat la o distanţă de 18 kilometri. În calitate de cale de acces în capitala Austriei, Aeroportul Viena deţine facilităţi modernizate şi caracteristici de ultimă generaţie, inclusiv hoteluri confortabile lângă aeroport. Lângă Aeroportul Viena puteţi găsi hoteluri de toate formele şi dimensiunile. Acestea reprezintă opţiuni excelente pentru orice călător care trebuie sau doreşte să rămână în apropierea reţelei de transport public cât timp se află în Viena.

La fel ca hotelurile, Aeroportul Viena oferă numeroase facilităţi deosebite. Mall-ul situat pe aeroport conţine un total de 80 de magazine, localurile de servire a mesei sunt excelente, la fel ca sălile de aşteptare relaxante şi numeroasele servicii şi dotări utile. Totuşi, obiectivul principal al aeroportului este de a vă asigura transportul rapid şi în siguranţă către destinaţia dorită. Numărul mare de hoteluri din zona Aeroportului Viena aşteaptă să vă întâmpine în acest oraş. Răsfoiţi lista noastră cu hoteluri din apropierea Aeroportului Viena, faceţi astăzi rezervări online la hotelul ales şi pregătiţi-vă pentru o vacanţă de neuitat!

 Închis


Numele hotelului conţine

 

Hoteluri cu serviciu de transfer de la/la aeroport

Hartă - Schwechat (VIE)

Arată hartă
Eurobookings.com Beneficii
  • Fără comisioane de rezervare!
  • Recenzii ale clienţilor şi clipuri video
  • Mai multe hoteluri în mai multe destinaţii!
  • Rezervare securizată (tehnologie SSL)
  • Economisiţi Bani!
  • Ghidul oraşului
  • Pay in installments
Aveţi nevoie de ajutor? Serviciul Clienţi

Destinaţie

Data Check-in:

 

Data Check-out:

 
Camere   Adulţi Copii
Cameră 1

Stele

 

Facilităţile hotelului